Yeni İphone 16 Pro: Güncelleme Sorunu Ve Isınma Problemi

10 Aralık 2024 00:2613.078
Elif'in Teşekkür Mesajı
Merhaba telefonumda değişim yaptılar bir hafta içinde halloldu her şey çok hızlı halloldu o yüzden mutluyum teşekkür ediyorum❤️

Merhaba,
Bugün saat 20.30 civarı Çorum Vatan mağazasından iPhone 16 Pro cep telefonu satın aldım. Telefonu açtığımda güncelleme mevcut değildi. Eşleme yaparken önce güncelleme yapmam gerektiği belirtildi. Güncellemeyi yüklerken çok uzun süre telefon güncellemeyi almadı. Daha sonra güncellemeden vazgeç dediğimiz zaman telefon kendini kilitledi ve şu anda açılış ekranı öylece kaldı. Merhaba, hello gibi ifadeler görünüyor. Sadece alttan çektiğimizde ekran açılmıyor. Telefon sürekli ısınmakta. Bu kadar yüksek tutar verip de böyle bir şey yaşamak gerçekten beni çok şaşırttı ve şu an elim kolum bağlı. Her yer kapalı, telefon sürekli ısınıyor. Yardım rica ediyorum.

Elif
17 Aralık 2024 22:11

Yorumlar(5)

20 Aralık 2024 03:03

Merhaba nasıl çözüme kavuşturdunuz aynı durumdayım

12 Aralık 2024 20:55

Cihaza yeni yazılım yüklendi açıldı

12 Aralık 2024 00:35

Merhaba sorun düzeldi mi aynısı bende de oldu

Yeni İphone 16'nın Beklenmedik Arızaları

22 Aralık 2024 16:059.900

19.12.2024 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan aldığım iPhone 16 marka siyah renk 128 GB modeli, günde birkaç kere ana ekrand...

1 Yorum

Tümünü Gör