Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 7 Plus Güncelleme Sorunu

23 Mart 2024 12:29

Üç gün önce iPhone 7 Plus cihazıma yazılım güncellemesi geldi. Güncellemeyi yaptıktan sonra telefon kapandı ve bir daha açılmadı. Ekranda sadece bilgisayara bağlanmam gerektiğini gösteren bir resim çıkıyor ve üzerinde 'support.apple.com/iphone/restore' yazıyor. İki farklı bilgisayardan iTunes'u indirip, yazılımı geri yükleme ve kurtarma seçeneklerini denedim ancak işe yaramadı. Müşteri hizmetlerini aradım, aynı adımları birlikte uyguladık fakat yine başarılı olamadık. En sonunda servise yönlendirildiler ve servis, hatanın Apple tarafından gönderilen yazılımdan kaynaklansa bile benden ücret alınacağını belirtti. Güncelleme gelmeyeceği söylenen bir modele güncelleme gönderilmesi ve güncelleme sonrası telefonun kullanılamaz hale gelmesi, ardından maddi yükümlülüğün bana yüklenmesi kabul edilemez. Apple'dan böyle bir durumu beklemiyordum.

15 Mayıs 2024 18:56

Telefonuma gelen genel güncelleme bildirimiyle telefonumu güncelledim fakat bir daha açılmayacak şekilde kapatıldı. İlgili yerlere ulaşmama rağmen sorunum çözülmedi ve iCloud şifremi unuttuğum için de servise gönderemiyorum. Apple tabiri caizse kullanıcılarına tuz ak kurmuş. Bu durumu şiddetle kınıyorum. Şimdi telefonumu kullanamıyorum ve içindeki tüm önemli bilgilere erişimim yok maalesef

30 Mart 2024 10:31

Yaptığım güncelleme sonucu maalesef telefonum kapandı. Müşteri hizmetleriyle 2 defa görüşmeme rağmen internette zaten yazan yollar haricinde bir çözüm üretemediler. Dışarıdan 1-2 tamirciye gösterdiğimde anakartın tamamen değişmesi gerektiğini söylediler. Ama bu durumda da iCloud şifresini vs bilmem gerekiyormuş. Telefonu çocuğum kullandığı için maalesef o şifreyi de bilmiyorum. Velhasıl iPhone güya güvenlik sağlıyor ama pişmanlıktır...

Tuana
Tuana

Update sırasında Belli ki telefonu şarjdan çıkarmışsınız elektrik kesilmiş vs iCloud un şifresini bilmek sizin sorumluluğunuz onların değil bir de markaya utanmadan nefret kusmuşsunuz o ekran hiç gelmese ne yapacağınızı bilmeyerek ortada kalırdınız hatalardan çok boş nefret ediyorsunuz farklı hata farklı çözüm mantığını hiç kullanmıyorsunuz aynısını mavi ekrana da yapıyorsunuz bir de bu mu kaldı araştırmadan boş nefret kusmayın

Ooo üçüncü de gelmiş...

17 Temmuz 2023 18:43