Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Laboratuvar Sonuçlarıyla Hayal Kırıklığı

02 Aralık 2024 15:06

İntermed Nişantaşı şubesine amh, fsh, lh ve e2 testleri için gittim. 1 gün öncesinde sadece amh testini Memorial hastanesinde yaptırıp 1 gün sonra diğer testlerle birlikte amh ı tekrar vermek istedim. Gelen sonuç beni gerçekten şok etti. Amh ile ilgilenenler 1 günde 0,5 gibi bir fark olamayacağını çok iyi bilirler. Sonucu gördüğümde arayıp bu sonucun yanlış olduğunu söyledim labaratuvar sonuçlarıma imzasını atan doktor çok büyük bir fark gayet normal gibi tuhaf bir yorum yaptı. 6 ayda bile kadın doğum doktorları böyle bir farkı çok görürken, intermed doktoru gayet normal karşıladı :) testi Acıbadem laboratuvarına gönderip tekrar ettireceğini söyledi. Bu sefer Memorial ın sonucu ile kendi yaptıkları ilk testin sonucunun arasında bir rakam sallayıp verildi. Sonucu mail atmalarını söyledim atan olmadı. Asla testlerin yapıldığını düşünmüyorum. Tüm sonuçlarım bambaşka çıktı. Aldıkları parayı iade etmeleri gerekir. İnsanların tedavileri bu sonuçlara göre yapılıyor ve ben bu testleri sadece ayda 1 kez belli 1 günde yaptırabiliyorken intermed yüzünden 1 ay daha bekleyip farklı bir yerde tekrar para ödeyip tekrar test yaptıracağım.

06 Aralık 2024 16:02 (Şikayetten 4 gün sonra)

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Testler Yapıldı Ücret İadesi Yapılmadı Zaman Kaybı Yaşadım

01 Mayıs 2025 17:31
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Fiyat Ve Hizmet Tutarsızlığı Mağduriyeti

31 Mayıs 2025 10:12

06 Ekim 2024 22:55
Selma sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 10:41