İndex Bilgisayar Index Bilgisayar Değişim/İade Süreci

28 Kasım 2023 15:36

01.10.2023 tarihinde satın aldığım HP Victus bilgisayar, 1 ay sonrasında arızalandı ve değişim talebi ile satıcıya teslim edilerek servise gönderildi. Ana kart arızası serviste tespit edildi ve HP firması, ürünün değişim/iade onayını distribütör firma olan İndex Bilgisayar ile paylaştı. Tüm sıkıntı, bilgisayarım İndex Bilgisayar tarafından alındıktan sonra başladı. Arızası sabit ve raporu düzenlenen ürün için 10 gün oyalandım. Çağrı merkezindeki hanımefendiyle iki kez görüşmeme rağmen bana bilgi veremeyeceğini, satıcının kendilerine ulaşması gerektiğini iletti. Satıcıya soruyorum, onlar da İndex tarafından bilgi beklediklerini ve bizim böyle bir işlem yapmamızın mümkün olmadığını söylüyorlar. Doğal olarak süreci elindeki verilerle erken biçimde bitirmesi gereken İndex tarafına yönlendiriyorlar.

Bugün İndex ile tekrar görüştüğümde, iade için satıcıya bilgi verildiğini belirttiler. Satıcının çağrı merkezi konudan habersizdi, mağazaya gittim ancak ortada mail veya bir dönüş yok. Geçen süre zarfında değiştirmeyi düşündüğüm ürünün fiyatı artmış durumda ve şu an aynı cihazı birebir değiştirmek istesem dahi stok yok.

Bir ürün alırken fiyatı, özellikleri kadar distribütörün de önemli olduğunu ve İndex yazana bulaşılmaması gerektiğini öğrendim.

23 Ağustos 2023 19:32
Sertan sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 09:48
Özhan sonuçtan hiç memnun değil

06 Temmuz 2023 22:42
Amazon.com.tr - İndex Bilgisayar - Sandisk Mağduriyetim