Serap sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 00:45

Tanıdık vasıtasıyla 07.05.2024 tarihinde mutfak tezgahı yaptırdık. Lavabo altı çok ince, ışık görünüyor. Lavabo önü çatlak, tamir görmüş; yanlardan duvarda açıklık var. Ocak tarafında eksik yere peçeteyi rulo yapıp boşluğu tıkadı, silikon sıktı, üstüne alakasız simli parça koydu. Lavabo içi lazımlık gibi siyah lekeli, dolap içlerine alçı gibi bir şeyler dökülüyor. Tezgah çizik çizik, duvardan öne doğru meyilli, çekmeceler kendiliğinden açılıyor. Ocak meyilli, tava ve tencerede yağ önde birikiyor, içindeki ürün yanıyor. Fatura vermedi, maliyeye şikayet ettim. Tüm yasal hakkımı arayacağım. Paramızın hayrını görmesin, hakkımızı helal etmiyorum. Bizim canımızı yaktı, kimsenin yakmasın.

01 Haziran 2024 10:41

İmirzalıoğlu mutfak tezgahları İbrahim İmirzalıoğlu na yaptırdığımız mutfak tezgahı montaj hatalı evye nin bazı yerleri zar gibi ince lavabo lekeli çatlak tamir görmüş tezgah üstü çizik çizik yanlardan tezgah kısa geldi peçete tıkıp silikonladı tezgah öne doğru meyilli ocakta tencere tava yağı önde birikiyor yanıyor çekmeceler kendiliğinden açılıyor tezgah altından alçı gibi bir şeyler dökülüyor tezgah düz değil ortası bombeli her yönüyle kullanılmayacak kadar kötü yapılmış malının arkasında durmuyor verdiğimiz parayı helal etmiyorum

Serap
Serap
01 Haziran 2024 10:49
İmirzalıoğlu Mutfak Tezgahları Faturasız Ve Hatalı Montaj

Fatura vermedi malının arkasında durmuyor tamir edelim diyor ben ikinci el ürün almadım neden tamir görmüş bir ürünü alayım şeriatın kestiği parmak acımaz diyor fatura için maliyeye şikayet ettim Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım burası şeriatla yönetilen ülke değil kanunlar nezdinde hakkımı sonuna kadar arayacağım

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Bozyel Temizlik Hizmetleri & Halı Yıkama Tadilat Sonrası Temizlik Beklentileri Karşılanmadı

04 Nisan 2024 23:18
Can sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2024 11:19

Hane Mutfak'tan Alınan Tezgah Hizmeti Hayal Kırıklığı Yarattı

28 Aralık 2024 14:09
Belgin sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 23:43