Murat sonuçtan hiç memnun değil

İgeme İhracatı Geliştirme Merkezi ( Https://www.igeme.com.tr/ )

14 Haziran 2024 13:27

Merhaba, Almanya'da eşim adına şirket kurmak için anlaştığımız kişiyle ilgili yaşadıklarımızı paylaşmak istiyorum. Sözleşmesinde her adımın ne kadar sürede yapılacağı yazılıydı. 2023 Ekim ayında şirket kurmak için apar topar Frankfurt'a götürdü. Orada sözleşmede yazılı olmayan şekilde elden para aldı. Sonrasında sürekli olarak 'bugün' veya 'yarın' diyerek bizi oyaladı. Tam 9 ay geçti ve hala aynı şekilde oyalamaya devam etti. Frankfurt'taki notere ulaştık ve yapması gereken hiçbir işlemi yapmadığını öğrendik. Sözleşmeyi feshedip paramızı istedik. Onu da hemen göndereceğini söyledi ama 2 ay geçti. Bununla ilgili tüm yazışmalar elimizde mevcut. İhtar çektik ve dava sürecini başlatıyoruz. Bizimle birlikte Frankfurt'a şirket için götürdüğü başka bir aileye de aynı durumu yaşattı.

30 Haziran 2024 14:20

Bu alanda yayınladıktan sonra eşimle yaptıkları sözleşme şartlarını yerine getirmeyip, sürekli bizi oyalamaları sonucu sözleşmeyi fesih edip iade edeceklerini söyledikleri parayı 2,5 ay sonra eksik de olsa 27 Haziran' da bir zahmet ödediler. Elden almış oldukları parayı da iade ettiklerinde sonuçlanmış olacak.

Tuğrul
Tuğrul

Aynı durumu bana da yaşattılar.

Zafer sonuçtan hiç memnun değil

İş Vaadiyle Mağduriyet Yaşamak

Zafer