Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

İdolFX Parama El Koydu

İdolFX Parama El Koydu
Hüseyin
22 Mayıs 2023 17:11

Bundan 1 ay kadar önce idolFX firmasından d** hanım ve a***bey adında iki şahıs aradı. Geçmiş dönemde kendi firmalarında yaşadığım kayıpları telafi edebileceklerini, bunun için sıfırdan hesap açıp yaşadığım kayıpları hesaba geçeceklerini söylediler. Hesap açıldı ve eski kayıplar hesaba alındı. 10-15 gün kadar çalışıp karlarla birlikte bakiyeyi 2500 USD seviyesine taşıdım. Ancak bir gün verilen ters bir işlemle hesabın likit olacağı yönünde panik havasına sokularak tarafımdan 1500 USD daha transfer yaptırdılar. Verilen ters işlemin etkisiyle hesap likit oldu. Bu kez hesabın kurtarılması için tarafımdan 45.000 TL daha göndermem istendi. Kredi çekerek 41.000 TL daha ödeme yaptım. Hesabı aktif hale getirdiler. 1-2 gün sonra tekrar ters bir işlemle hesap yine likit edildi. Ardından personel, kayıplarımın tamamının iade edilmesi için bu kez 84.000 TL talep etti. Ancak bu kez işlem yapılmadan kaybettiğim bedelin tamamının iade edileceği söz verildi. Sonrasında beni arayan başka bir personel paranın iade edileceğini ancak fiyat sağlayıcısı olan Alman bankasına 100.000 TL vergi ödemesinin yatırıldığı takdirde paranın hesabıma geçeceğini söyledi. Vergi ödemesini kabul etmeyip içinden kesilmesini söyledim ancak böyle bir uygulama olmadığı ve ödeme yapamayacaklarını söylediler. Tarafımdan bu kez 100.000 TL ödeme yapılmadığı için paramı iade etmediler. Sürekli benden belli miktarlarda ödeme isteyip sonrasında yardımcı olunacağı söylenerek atlatılmaya çalışıldı. En azından son gönderdiğim 84.000 TL'nin iadesi konusunda çok sıkıştırmama rağmen hiçbir şekilde olumlu yanıt verilmedi.
İlk günden beri yatırmış olduğum bedelin tarafıma iadesini istiyorum.

profile profile profile

Savaş
Savaş

Öncelikle çok geçmiş olsun. Beni aynı yöntemle 1.251.550 TL d-o-l-a-n-d-ı-r-d-ı-l-a-r. Bunlar tam bir teşkilat. Ben hala haber bekliyorum.

25 Mayıs 2023 14:28

Murat
12 Temmuz 2023 12:41
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Index FX İndex Fx Firması Hesabımı Battı Göstererek Parama El Koydular

27 Temmuz 2024 10:10