Schengen Vizesi Başvurusunda Uzun Bekleyiş

9 Kasım 2024 11:276.298

İData İzmir şubesinden Almanya schengen başvurusunda bulundum. On başvuru tarihim 28 Ağustos, neredeyse 2.5 ay oldu fakat bir atama gerçekleşmedi. Benimle aynı zamanda İzmir'den başvuran kisiler yazabilir mi? Ne durumda olduğumu öğrenmek istiyorum. Ona göre Yunana başvuracağım.

Yorumlar(11)

15 Kasım 2024 10:20

Merhaba, ben de 26 Ağustos ön başvuru yaptım hâlâ bir dönüş olmadı. Neredeyse 3 ay olacak artık. Öm başvuru bu kadar uzun sürüyorsa, vize sonucu ne kadar sürer kim bilir? Umutsuz beklemedeyiz.

Kemal
Şikayeti Çözüldü
12 Kasım 2024 12:18

İlayda hanım ön başvurum haziranda İzmir turistik hala atama yok

10 Kasım 2024 21:52

Kezban Hanım ben artık bakmıyordum dün baktım yazı değişmiş 60 günde gelmiş olacak gelirse verirlerse inş Almanya dan 6. Vizem olacak 1 kez yanlış başvurudan 10. Madden red yedim bu kez umutluyum her şeyi doğru hazırladım vizecimde var hata onların hatasıydı

10 Kasım 2024 02:00

Başvuru dosyanız işlem sürecinde diye yazı değişti. Benim pasaport geliyor sonucu sizlere yazacağım. Perşembe sabah gidebilirim şehir dışındayım.

Ceylan
9 Kasım 2024 22:12

25 Ağustos'ta başvuru yaptık İzmir şubesi için. Hala atama vize için randevu tarihi bekliyoruz. İdata ile görüştüğümde yoğunluk var deniliyor. Sanırım tüm ülke Almanya ve İtalya'ya gitmeye çalışıyor aksi takdirde bu kadar uzun sürmesi imkansız

9 Kasım 2024 15:27

Randevu 7 ayda geldi 55 gün oldu vizeden bir haber yok çok yorucu be sıkıcı bir süreç Yunanistan daha kolay diyorlar denemedim

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Vize Başvurumda Uzun Süreli Belirsizlik

23 Kasım 2024 11:196.575

30 Ağustosta Ankara'dan Almanya Schengen için iData üzerinden başvuru yaptım. Yaklaşık 3 ay oldu ve hiçbir geri dönüş al...

1 Destek3 Yorum

Schengen Vizesi İçin Randevu Bekleyişi

20 Kasım 2024 14:4511.398

9 Temmuzda ıdata aracılığıyla İzmir'den schengen vizesi için ön başvuru oluşturdum. Onay mailinde en kısa sürede randevu...

1 Destek9 Yorum

İData Randevu Atama Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve İletişim Sorunları

17 Mayıs 2024 20:276.523

"Bugün 16 /07 İzmir İdata randevu oluşturuldu. Teşekkürler."

1 Destek3 Yorum

Erdal
iData Randevu Sitesi Teknik Aksaklıklar

iData RandevuSitesi Teknik Aksaklıklar

Edanur
iData Randevu Yok Sistem Çökmüş!

iData Randevu YokSistem Çökmüş!

Asiye

Öne ÇıkanKonular