iData Ulusal Vize 3 Ay Oldu Sonuç Yok

27 Haziran 2024 19:407.328

Merhabalar, 26 Mart 2024 ulusal vize başvurusunu dil okulu üzerinden Ankara'da yaptım. Üç ay geçmesine rağmen hala bir sonuç alamadım. Muhatap olabileceğimiz bir yer de yok. Dil kursu başladı, gidemiyorum. Umarım en kısa sürede sonuçlanır. Benim gibi olan arkadaşlar var mı? Sistemde sekiz ila on hafta diyor, 12 hafta oldu ama hâlâ sonuç yok.

Demet
23 Temmuz 2024 14:06

6 aylık aldım vizemiiiiii🙏🏻🙏🏻💜

Yorumlar(25)

8 Ağustos 2024 12:12

Merhaba sizin vize türü 44f miydi?

Dilan
Benzer Şikayeti Var
4 Temmuz 2024 12:05

Merhaba, Vize sonucunuzla ilgili bir gelişme var mı acaba?

29 Haziran 2024 12:08

Uyarıyı tam okumanızı tavsiye ederim. 30 ila 90 gün diyor ama yoğunluk sebebi ile uzayabilir ibaresi var. Elbette bu bahane değil. Ben tam 6 ay bekledim. 4 gün önce randevum vardı Ankara'da. Randevuya konsolusuk yerine Karum AVM de girdim. O kadar yoğun ki yetişmiyor. Sadece evrak aldılar. Mülakat bile olmadı. O derece. Ayrıca ben mart ayından beri dil kursumu erteliyorum. Vize görüşmesinde başlangıç tarihi istediler. Ona göre vize vereceğiz dediler. Eylül dedin. Ben de beklemedeyim şu an

Fatih
Benzer Şikayeti Var
28 Haziran 2024 12:47

Mavi kart için 26 Şubat'ta evrak teslimi yaptım hala sonuç yok 4 ay bitti.

27 Haziran 2024 21:26

24 martta konfirmasyonum geldi, hala bir şey yok. Konsolosluktan gelen mailde en az 11 ay süreceği belirtilmiş, aynı maili alan başka Şikayetvar kullanıcıları da var.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

iData Erasmus Vizesi Neden Sonuçlanmıyor

26 Ekim 2023 14:344.857

Ankara iData ofisinde 29 Eylül 2023'te vize görüşmem gerçekleşti. 20 iş günü oldu ama hâlâ bir sonuç yok. Muhatap da yok...

1 Destek2 Yorum

Öne ÇıkanKonular