İData İtalya Randevu İptal Süreci İnternet Üzerinden Becerilemiyor.

Mesut
15 Nisan 2024 12:54

İData İtalya vizesi randevumu 18 Nisan tarihi için almıştım. 1200 TL gibi yüksek bir miktarı peşin olarak da çekiyorsunuz. Ancak seyahatim iptal olduğu için iptal etmek istedim. Kurum şartları gereği 120 saat önce başvurmak gerekiyor. Bir kere bu süre de çok erken ama neyse. Sistemden iptal yapamadım çünkü sistem Almanya başvuru iptal sayfasına yönlendiriyor ve orada randevu bulunamıyor. İtalya için ise bir türlü iptal etme sürecine girmedim. Telefon desteği almak istedim ama bayram tatili süresince 10 Nisandan itibaren 5 gün kapalı olduğu için bunu da yapamadım. Bugün yani 15 Nisan pazartesi ancak iletişim geçebildim ama çağrı merkezindeki yetkili iptal için kalan süreden dolayı sistem kapandığı için yardımcı olamam dedi. Bu konuda mağdurum. Hem internete yönlendiriyorsunuz, hem de yönlendirmesi olmayan bir sürecin tarafımızdan işletilmesini bekliyorsunuz. Telefon desteğini de yalnız mesai günleri veriyorsunuz. Alamadığım hizmet için iptal işlemimin ve ücret iadesi yapılmasını talep ediyorum.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData İtalya Vize Sorunu
İData Vize Randevu Sorunu
2 Takipçi

Buse
20 Aralık 2023 12:22
İData İtalya Vize Randevu Sorunu
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Aynı Gün İptal Ettiğim Vize Randevusunda Haksız Kesintiyle Ücret İadesi Yapılmadı

İlknur
21 Ağustos 2025 13:02
Figen sonuçtan hiç memnun değil

Figen
13 Temmuz 2023 12:11
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
03 Ağustos 2023 11:28
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
04 Haziran 2024 22:22