Pooria sonuçtan hiç memnun değil

Idata İtalya Öğrenci Vizesi Sonuçlanması

01 Ekim 2024 10:49

29 Ağustos’tan beri vize sonuçlanmasını bekliyorum. İtalya'ya eğitim için gitmek istiyorum ve 30 Eylül’de biletim var. İdata'yı arıyorum, 'Biz sorumlu değiliz' diyorlar.
Konsolos zaten cevap veremiyor, sizin onlarla iletişime geçmeniz gerekiyor normalde. Resmen insanları mağdur ediyorsunuz.
Hiçbir ülkede bu kadar karışık ve düzensiz bir system görmedim. Stresten artık uyuyamıyorum, gerçekten ne yapacağımı şaşırdım!
Hem biletim iptal ettim hem bütün planlarım şu an Belirsiz oldu🫠 bir de bunun üstüne gelecek hafta yarım sınavlar başlıyor🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Yorumlar (12)

Elif
Elif

Bir gelişme oldu mu

Ahmet

Bir gelişme oldu mu bekleyişinizde?

Pooria

Merhaba, maalesef daha hiçbir ses yok.

Ayça
Ayça

Bizde 12.08.2024 tarihinden beri bekliyoruz. 04.11-11.11.2024 tur tarihlerimiz ve 1 ay öncesinde red ihtimaline karşı iptal etmemiz gerekiyor. Şu anda tura 1 ay var ve mağdur olmamak adına iptal etmek zorunda bırakılıyoruz. :(

Pooria

Kimse de yardımcı olmuyor gerçekte bu kadar mağduriyet bizim hakkımız mı?

Köksal
Köksal

Bizde Polonya için bekliyoruz bir ajansla başvurduk İstanbul'da başka bir ajansta 250 kişi varmış bu sıradan bir durum değil daha uçak bileti almamız yurt ayarlamamız gerekiyor. Birileri bir açıklama yapsın artık

Baran

Ben de eğitim vizesi için 7 Ağustostan bekliyorum... Rezervasyonlar 9 Eylüldeydi...

Ankara

Ahmet

Hangi merkezden başvuru yaptınız?

Pooria

İnanılmaz saçma bir durum ve gerçekten yapabileceğimiz hiçbir şey yok.🤦🏻‍♂️😮‍💨

Muhittin
Muhittin

Bugün itibariyle sonuç belli oldu mu? Olumlu - olumsuz dönmeleri gerekir. Saçmalık.

Merhaba. Hala bekliyorum. Yazıklar olsun gerçekten🤦🏻‍♂️😮‍💨

Ömer
24 Eylül 2023 23:52

Turgay
22 Ekim 2024 14:40
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

İData  İtalya Vize Başvurusu 3 Aydır Cevap Yok

Serkan