Çilek sonuçtan hiç memnun değil

iData İş Arama Vizesi Atama Sorunu

15 Temmuz 2024 13:10

Bu atamalara bir çözüm bulunmalı. Bu kadar uzun süremez, bu bir saçmalık. 5 ay bitiyor, 6 ay olacak halen atama yapılmadı. Neden bu kadar mağdur ediliyoruz? Yapacağımız bütün işler mahvoldu, sürekli sorun yaşıyoruz. Beklemekten artık bir çözüm bulunmalı, atamalar yapılmalı. Ne kadar bekleyeceğiz daha? Yeter ama!

07 Ağustos 2024 11:13

7 ay oldu ve halen atama yapılmadı bu nasıl bir süreç martta başvuran kişinin ataması yapılıyor ve ben şubatta başvuru yaptım ve ben halen bekliyorum artık şu atamalar yapılsın lütfen ya bu kadar neyi bekliyoruz neden bütün işlerim iptal oluyor beklemek yüzünden

profile profile
13 Ağustos 2024 12:57

7 ayı geçecek artık ama halen bir gelişme yok bu kadar neyi bekliyoruz lütfen artık bir çözüme ulaşsın ya

20 Ağustos 2024 18:17

7 ay oldu halen atamam gerçekleşmedi benden 2 gün sonra başvuru yapan kişinin ataması gerçekleşti ama ben halen bekliyorum beni es geçti böyle bir durum nasıl olabilir bu belirsizlik yüzünden mağdur oluyorum lütfen artık atamam gerçekleşsin boş yere bekliyoruz lütfen en kısa sürede bu mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum

29 Ağustos 2024 15:25

Halen bir gelişme yok bekliyoruz aylardır neyi beklediğimizide bilsek aylarca boşa geçen zaman büyün görüşmelerimiz iptal oluyor bu ne saçmalık bu nasıl bir sistem halen randevu atanmıyor anlamış değilim

Yorumlar (5)

Berkan

Merhaba Çilek, bir gelişme veya sonuç var mı?

Berkan

Ben de 12 Şubatta İstanbul'a başvurdum, hala bekliyorum. Her yerde 11 ayda randevu geldiğine dair bir bilgi dolaşıyor, 2 gün sonra 11 ay olacak, umarım bu süreyi uzatmazlar ve en kısa sürede randevumuz gelir. Herkes aynı durumdan muzdarip, hepimiz için hayırlısı...

Çilek

Merhaba maalesef 10 ay bitti 11. Aydayım bu ay atama bekliyorum inş randevu sürelerini çünkü 1 yıla tamamlıyorlar benim 11 ay oldu bakalım 😞😞

Can
Can

Hangi şehirden başvurdunuz? Bende İstanbul'da 10 Nisandan beri 51F vizesini bekliyorum elçilik en az 11 ay bekleme süresi var diye mail attı şaka gibi.

Çilek

İzmir maalesef benim dalga geçiyorlar inanın ki artık sinirden çıldırmak üzereyim denklik yüzünden 8 ay bekledim bir de 6 ay olacak bunu bekliyorum ve daha ne kadar bekleyeceğim belli değil

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Elif
30 Nisan 2025 15:47
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
27 Haziran 2024 14:53