Oluwaseun sonuçtan hiç memnun değil

İData iData Randevumu Neden Silindi

Oluwaseun
24 Temmuz 2024 15:38

İtalya'ya Erasmus Vizesi için başvuruyorum, 21 Haziran 2024 için görüşme tarihi aldım. İData'ya ulaşırken sponsorluk mektubumda apostil gerekiyordu ve iData'nın belgelerimin pazartesiye kadar kendilerinde kalmasını istersem 500 TL ödememi istediler (görüşmem cuma günüydü) ya da randevu tarihimi değiştirmek için müşteri hizmetlerini aramalıyım. Bir öğrenci olarak ikincisini tercih ettim. Müşteri merkezini aradım ve bayan bana aynı günkü randevumu değiştiremeyeceğini, tarih düzeltmesi yapabilmemi mümkün kılacağını söyledi. Mutluydum çünkü 500 ya da 1450 ödemek zorunda kalmayacağım. O zamandan beri randevu için açık bir tarih yok. Temmuz ayından bu yana en az 5 kez aradım ve hiçbir yardım olmadı, açık randevu günleri için siteyi kontrol etmem söylendi… Bugüne kadar her şey yolundaydı, pasaport numaram, doğum tarihim, ziyaret amacım ile giriş yaptım, site ise "kayıt bulunamadı" şeklinde yanıt verdi. Bu oturum açma işlemi sabah işe yaradı ancak artık çalışmıyor. Başka bir randevu için para ödemeyi umursamıyorum ama iData neden bu şekilde çalışıyor? Eylül ayında Napoli Üniversitesi'indeki araştırma grubuna katılmam gerektiği için stresliyim. Sadece yardıma ihtiyacım var.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Vize Randevu Sorunu
2 Takipçi

İtalya Vizesi Randevu Sürecinde Yaşanan Zorluklar

Serkan
19 Haziran 2025 12:26

İData'ya Başvurdum 30gündür Vizem Hala Sonuçlanmadı

Özge
30 Eylül 2024 18:27
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
15 Temmuz 2024 20:43

İdata'da Eğitim Vizesi Randevu Sürecinde Yaşanan Ciddi Sistemsel Sorunlar Ve Mağduriyet

Eylül
14 Temmuz 2025 20:09
idatada-egitim-vizesi-randevu-surecinde-yasanan-ciddi-sistemsel-sorunlar-ve-magduriyet-3.jpg
idatada-egitim-vizesi-randevu-surecinde-yasanan-ciddi-sistemsel-sorunlar-ve-magduriyet-2.jpg
idatada-egitim-vizesi-randevu-surecinde-yasanan-ciddi-sistemsel-sorunlar-ve-magduriyet-1.jpg
iData Kategorileri