iData Çift Rezervasyon Karmaşası Ve İletişim Problemleri

29 Nisan 2024 14:59

İdata çağrı merkezine şikayet kaydında bulundum. Eşimle birlikte Almanya'ya gidişimiz için grup rezervasyonu oluşturdum. Ayrıca eşim adına form doldurulduğunu bilmediğimiz için birkaç gün sonra eşime de başvuru formu doldurduk. İdata çağrı merkezini arayıp benim rezervasyon kaydım için mail geldi, eşime daha gelmedi benim randevuma gittiğimizde işlem yapabilir miyiz diye 2 kere sorduk ve ona göre evrak hazırlayıp ofise geldik. Ofiste danışma yapılamaz derken iData çağrı merkezindeki S***** isimli danışman hala işlem yapılır diye bilgi veriyor. İşimizi, gücümüzü bilgi teyidi yaparak geliyoruz, herkes farklı bir şey söylüyor. Eşimin rezervasyonu için en hızlı ve acil şekilde dönüşünüzü rica ediyoruz

Nagihan

Merhabalar bende annem ve kızım la beraber gitmek için grup butonunu tıkladım ama sadece Bana Mail gelmiş anlamadım bir şey acaba onlara da evrak hazırlamamız gerekiyormu? Ben sadece kendim mi hazırlayıp gideceğim? Simdi Ben hazırlıyorum evrak ama onların olup olmadığını bilmiyorum bu nasıl saçma bir şey anlayamadım

Nagihan

Ve bununla ilgili hiçbir bilgi bir şey yok. İnsanları ne kadar mağdur ediyorlar. Onlara tekrar Alman gerekecek o Zaman... Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için

Buse

Grup başvurusu bile yapsanız ayrı ayrı herkesin başvuru yapması gerekiyormuş. Bizde bunu randevuya gittiğimizde öğrendik

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
22 Takipçi
Vizem Hala Gelmedi

Aysee
29 Kasım 2024 08:57
Guluzar sonuçtan hiç memnun değil

İdata Ankara Vize Randevusu İçin Aylarca Bekleyip Net Bilgi Alamamak Can Sıkıcı

Guluzar