İData Acil! Seyahatime Son 3 Gün Kaldı Vizem Halen Çıkmadı

03 Eylül 2023 17:05

İdata Ankara şubesinden Almanya için 14.08.2023 tarihinde vize başvurusunda eşimle bulunduk. 07.09.2023 tarihinde sabah uçuşum var ve henüz vizem çıkmadı. Başvurumu sorguladığımda "Başvuru dosyanız ilgili Elçilik/Konsolosluğa gönderilmiş, işlem süreci başlamıştır" deniliyor. Uçuşumu iptal etsem ya da değişim yapmak istesem ekstra bir ödeme yapmam gerekiyor. Pasaportumu teslim almak için 4 günüm kaldı. Gerekli yerlere mail atmama rağmen olumlu/olumsuz hiçbir dönüş yapılmadı. Barkod Numaralarımız : 3292459 ve 3292458

profile profile profile

Yorumlar (21)

Umut

Ali bey merhabalar bir gelişme var mi?

Hayır maalesef...

Merhabalar bir gelişme var mi? Bizde 16.08 de başvurmuştuk Ankara'dan

Ali

Yok maalesef artık olumlu sonuçlanacağını da düşünmüyorum, seyahat tarihimiz zaten geçti

Alican

Maalesef aynı durumdayım 25.07.2023 te randevuya gittim 08.09 a bilet aldım ve geçen 43 günde olumlu olumsuz hiçbir dönüş yapılmadı

Hayır maalesef gelmedi daha

Merve
Merve

Cevap geldi mi acaba

Alican

Bana hiçbir şekilde dönüş yapılmadı. Her şeyi geçtim sadece pasaportumu istiyorum

Ferhat

Benimle başvuru tarihi ve uçuş tarihimiz aynı bilet yandı ama bugün öğleden sonra mesaj geldi pasaport kargoya verilmiş diye

Sonuç alabildiniz mi

Ali

Anladım, hadi inşallah çıkar 🙏 teşekkür ederim cevabınız için

Şikayeti Çözüldü

Uçuş tarihinden ya da konaklama tarihinden sonra vizesi çıkanı da gördüm burda

Ali

Benim uçak ve otel rezervasyonlarım bugündü vizem Dr. Çıkmadı. Başvuruda Seyahat tarihlerimiz Eylül 7-14 arası ama artık geçti. Bu durumda vize gelme ihtimali var mı acaba

Şikayeti Çözüldü

Ben uçak rezervasyonumu yaptırıp çıktısını aldım 1 saat sonra da kesintinin çok olmaması adına iptal ettirdim bir sıkıntı çıkmamıştı vizemde

Ali

Uçak ve otel rezervasyonlarını iptal ettiğim için kesin ret mi gelir acaba? Yoksa bir alakası yok? Bilginiz var mı?

Ferhat

Ben 26 temmuzda başvuru yaptım biletim yandı ama bugün mesaj geldi kargoya verilmiştir diye.

Zeynep

Sonuç alırsanız paylaşır mısınız benim de aynı tarihlerde başvurum

Pazartesi günü :(

Ali

Hayır maalesef uçak biletimizi de iptal ettik. Sizin seyahat tarihi ne zaman?

Kübra
Kübra

Dönüş yapıldı mı acaba bizim de 15 ağustostu başvurumuz

Ali

Maalesef alamadık. Rezervasyonları da iptal ettik. Sizin uçak biletiniz ne zaman acaba?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
22 Takipçi