Almanya Vize Randevusu Bekleyişi: 2.5 Ay Sonuçsuz

09 Kasım 2024 13:12

Ben ve eşim Almanya için 25 Ağustos'ta aile ziyareti için davetiyemiz ile birlikte İdata'dan başvuru yaptık. Uçak biletimiz gidiş dönüşlü hazır. Ama 2.5 aydır vize randevusu gelmedi. 15 Aralık'ta uçuşumuz var. 2 ayda randevu tarihiniz belli olur denmişti. 3 aya yaklaştı. Hala sonuç yok. Bu kadar zor olmamalı. Vize randevusu bu kadar uzun sürecekse insanlar bilgilendirilmeli. Gerçekten çok zor durumda kalıyoruz.

profile profile profile

Yorumlar (7)

Gül
Gül
Şikayeti Çözüldü

Merhaba Ceylan Hanım Benimde 21 ağustosta online randevum vardı. Hala atama gelmedi ve beklemedeyim bakalım ne zaman gelecek

Filiz

Başvuru dosyanız işlem sürecindedir. Cuma günü kargoya vermiş olabilirler. Pasaportumu alırsam sonucu sizlere yazacağım. Kargo istememiştim iData Antalya'dan teslim alacağım. Şehir dışındayım perşembe sabah gidip alabilirim merak içindeyim

Filiz

Bende 55 gün önce evraklarımı teslim ettim hiçbir haber yok 7 ayda randevu bekledim:(sonucu yazar mısınız Teşekkürler

Ecem
Ecem
Şikayeti Çözüldü

İzmir idatadan ziyaret vizesi için 3.5 ay sonra geldi bize de randevu. 2 ekimde evrakları teslim ettik hala haber yok vizeden.

Sizin de aile ziyareti vizesi mi? 7 ay çok fazla bir süre

Merve
Merve

Merhaba aynı gün bende randevu talebi oluşturdum ziyaret vizesi için aynı şekilde bekliyorum. Çok sıkıcı bir süreç gerçekten sıkıcı ve yorucu

İbrahim
İbrahim

Sizden 1 hafta sonrasında bende sıraya girdim aynı şekilde daha sıra gelmedi size sıra gelince haber verirseniz çok iyi olur bende Aralık ayında yetişsin istiyorum.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
22 Takipçi