18 Mayıs 2024 08:332.425
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler Hüppe.

Hüppe duşakabin rulmanı; bütün Antalya'yı ve interneti araştırmama rağmen küçücük bir rulman yüzünden koca bir duşakabinimi değiştirmek zorunda kalacağım. Bu ekonomik şartlarda, kalitesine güvenerek uzun süre kullanmayı düşündüğüm ve markasına güvendiğim Hüppe yetkililerinin, bunun üzerine düşüp bana yardımcı olacaklarına inanıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

20 Mayıs 2024 14:11 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Yedek parçalarda tedarik garantisi süremiz on yıl olup, kullanmakta olduğunuz ürünün yedek parça tedarik garantisinin 2019 yılında sona erdiğini üzülerek bildirmek isteriz. Servis stoklarımızda mevcut olma ihtimali kontrol edilerek tarafınıza şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede dönüş yapılacaktır. HÜPPE markasını tercih ettiğiniz için teşekkür eder, yeni ürün alımında tekrar markamızı tercih etmeniz halinde satış ekibimiz sınırsız müşteri memnuniyeti ve sadakati uygulamalarımız kapsamında size özel olarak destek verecektir. Saygılarımızla. HÜPPE Çözüm Merkezi Ayla Palabıyık

21 Mayıs 2024 11:46

Sayın Hasan G., İhtiyacınız olan yedek parçalar farklı bir bölge servis stokumuzdan temin edilerek, talep ettiğiniz üzere adresinize kargo edilmiştir. HÜPPE markasını tercih ettiğiniz için teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. HÜPPE Çözüm Merkezi Ayla Palabıyık

Hasan
22 Mayıs 2024 15:33

Teşekkürler Hüppe.

17 Ekim 2025 13:36

Mermerhaba aynı rulman kırılmasını bende yaşadım, Antalya Muratpaşa Huppe servisinde buldum bir çift rulmana 60 Euro istedi bende almadım belki fiyatı 50-100 TL sinirlendin, araştırıyorum şikayet ettim bakalım faydasını gorebilecekmiyim

Eki aç

16 Ekim 2025 17:47928

Hüppe marka aac0001121 model duşakabinimin rulmanı (taşıyıcı tekerleği) yaklaşık 5 gün önce kırıldı. Ürünüm eski olduğu ...

Yanıltıcı Teknik Servis Yönlendirmesi Ve Güven Kaybı

15 Kasım 2024 12:102.416

"Sitede paylaşım yaptıktan sonra arayacaklarını düşünmemiştim. Aynı gün Hüppe yetkilisi aradı, sorun cumartesi günü giderildi. Ancak Hüppe firmasına olan güvenim, bulunduğum şehirdeki servis ve telefondaki beyefendinin anlattıkları nedeniyle eskisi gibi değil. Bu nedenle dört yıldız vermek durumunda kaldım. Üzgünüm... Hüppe gibi özellikle bir Alman markasının duşakabin rulmanını üretmiyor oluşu, bir rulman nedeniyle duşakabinin değiştirilmesinin teklif edilmesi firmaya yakışmadı. Rulman dediğiniz şey yüksek teknoloji gerektiren bir ürün değil. Muadili olması gerekir, önemli olan ürünü uzun ömürlü kullanıma sunmak. Müşteri temsilcisine yardımı için teşekkür eder, açıklamalarına katılmadığımı bildirmek isterim."

1 Destek