Honda Ayışığı Servisi, Honda'ya Yakışmıyor

Erkan
09 Eylül 2023 16:34

9 Eylül günü Honda Jazz marka aracımı saat 09:00"da 10.000 km bakımı için Honda Ayışığı bayisine teslim ettim.
Sadece yağ ve filtreleri değişeceği için kısa süreceğini düşünüyordum.
Bir taraftan da servis içinde ki kameradan arabamı takip ediyordum. Ara sıra servis görevlisine hatırlatmama rağmen sabah 09:00'dan 15:00"e kadar arabama hiçbir şey yapılmadı. Hatta benden saatler sonra, 12:00"de gelenler bile arabalarına bakım yaptırıp arabalarını teslim aldılar.
Bu ciddiyetsizlik ve plansızlık üzerine arabama bakım yapmadan bana teslim etmelerini istedim. Bana, 10 dakika müsaade etmemi 10dk içinde bakım yapacaklarını söylediler.
Bu ciddiyetsiz, plansız ve tembel. Tutum sebebiyle arabamı bakım yaptırmadan aldım. Honda gibi kaliteye ve disipline önem veren bir şirkete, Ayışığı servisi hiç yakışmıyor. Neredeyse tam 1 günümü harcamama rağmen arabama bakım yaptırmadım. Zararımın tazmin edilmesini ve Ayışığı servisi ciddi şekilde uyarılmasını rica ederim.

Erkan
27 Mayıs 2024 13:57

Serviste Yetersiz Hizmet Ve Yüksek Ücret: Sorunlarım Çözülmeden Aracımı Teslim Aldım

Esra
20 Haziran 02:05
Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Servisinde Yanlış Bilgilendirme Ve Uzun Bekleme Süresi

Doğukan
01 Ekim 2024 21:48
Honda Servisinde Yanlış Bilgilendirme Ve Uzun Bekleme Süresi
Ünsal sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Serviste Bekleme ve Yıkama Sorunu

Ünsal
18 Şubat 14:14
Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Ordu Honda Ateş Plaza 5 Saatte Eksik Bakım Ve Pis Bir Şekilde Teslim.

Özcan
26 Eylül 2024 19:37