Honda PCX 125 Şaşırttı!

11 Ekim 2024 11:1515.571

Bir çok kişinin yaşadığı sorun olan Honda pcx 125 motosikletin yolda giderken at gibi zıplatması sorununu bende yaşıyorum. Motoru sıfır Bakırköy Nish Honda bayiiden aldım. Motorda sekme olduğunu fark ettim ve servise döndüm. Lastik hava basınçları kontrol edildi ve geri bir işlem yapılmadan teslim edildi. Honda TR'yi aradım. İstediğiniz yerlere şikayet edebilirsiniz gibi geri dönüş aldım. Honda bir tekerleğin arkasında durmuyorsa yarın bir gün biç bir şeyi arkasında dursun. @Honda beni aşırı derece şaşırttı. Hiç yakıştıramıyorum hala. Şu anda motorum 500km ye geldi ve hala devam ediyor. Lastik değişmeden düzeleceğini sanmıyorum.

Yorumlar(6)

8 Mayıs 2025 14:40

Merhaba, hakem heyetinden sonuç ne çıktı acaba? Bende şu anda Hakem Heyeti sürecindeyim.

10 Aralık 2024 23:53

Sadece lastikleri Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ederseniz kazanırsınız emsal karar var bununla alakalı kazanan arkadaş var

14 Ekim 2024 23:52

Motoru aylarca k. Borsada sandıklarda yatırdıkları için lastiklerde taban bozulması tellerinde ezilme oluştu. Haliyle birçok pcx de bu sorun oluştu. Lastiklerinizi değişin sekme sorunu ortadan kalkar. Honda arkasında durmuyor maalesef konuyla aylardır uğraşan arkadaşlarım var. Kabul etmiyor etmiyor etmiyor. Kaliteli bir lastikçiye götürün size iz yapan yeri bile gösterecektir. Ama Honda kabul etmiyor o kadarı normal değerler arasında diyor. Motorda halay çeker hale gelirseniz ve bunu videoya alırsanız belki kabul ettirirsiniz.

Honda Motosiklet Sıfır Honda Pcx Gidon Titremesi Ve Sekmesi Yapıyor

11 Temmuz 2024 10:3715.519

Yeni almış olduğum bir haftalık Honda pcx 125 motosiklette 40-50 km hızı geçince direksiyonda titreme ve vuruntu oluyor....

2 Destek

Alper
Honda Motosiklet Pcx Delux Boya Hataları

Honda MotosikletPcx Delux Boya Hataları

Celalettin
Honda Motosiklet Lütfen Yetkili Birisinin Bana Ulaşmasını İstiyorum!

Honda MotosikletLütfen Yetkili Birisinin Bana Ulaşmasını İstiyorum!

Olcay
Honda Africa Twin L4 Ekran Hatası!

Honda Africa TwinL4 Ekran Hatası!

Safa

Öne ÇıkanKonular