Honda Motosiklet Hayal Kırıklığı Honda Forza 250

08 Mayıs 2024 19:05

2024 Honda Forza NSS 250 motosikletimi 3 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul'daki Honda Esengül Bayii'nden sıfır kilometre olarak satın aldım. Bir-iki gün önce yavaş giderken ön amortisörden 'tak tuk' sesler gelmeye başladığını fark ettim. Bugün servise götürdüm ve oradaki yetkililer tüm Forza modellerinde bu tür seslerin normal olduğunu, ön amortisör boyunun kısa olduğunu söylediler. Bu durum kabul edilebilir bir şey değil. Eğer bir sorun varsa, neden bu motosikletleri satıyorsunuz? Kesinlikle hayal kırıklığına uğradım ve fabrika dahil olmak üzere ilgili her yere şikayetimi ileteceğim.

08 Mayıs 2024 18:38

2024 Honda forza nss 250 Motorumu 3 Mayıs 2024 Tarihinde İstanbul Honda Esengül Bayiiden 0 Kilometre Aldım. 1-2 gün Önce Dikkatimi Çekti, Yavaş giderken ön amörtüsörden tak tuk ses geliyor. Servise götürdüm bugün Dediler ki bütün forzalarda böyle ses geliyor ön amortisör boyu kısaymış. Böyle bir saçmalık olabilir mi neden satıyorsunuz o zaman motoru. Kesinlikle hayal kırıklığına uğradım. Fabrika da dahil her yere şikayette bulunacağım.

Ek
profile profile

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Motosikletin Fabrika Hatası ve İlgisizlik

Burhan
07 Ekim 2024 13:59

Honda Forza 250: Sürekli Sorunlar Ve İlgisiz Servis

Yusuf
27 Aralık 2024 10:45
Efkan sonuçtan hiç memnun değil

Honda Motosiklet Nish Servisinin Hasar Verdikleri Parça İçin 45 Gün Süre Vermesi

Efkan
18 Mayıs 2024 01:54