Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Doktorunun Kendini Beğenmişliği

26 Eylül 2023 23:58

Çocuk doktoru N**** ağır...
Doktor demeye bin şahit ister. Hiçbir şekilde kadının gönlü bir şeye olmuyor. Sıra almak için resmen ılımlı ve alttan alarak konuşmanız gerekiyor ki bu da nafile sinirli bir şekilde odadan kovuyor sizi. Kendi doktorumuzun işi olup acil gittiği için hastalarını bir iki doktora yönlendirmiş bizde kapısında sıra vermesi için beklerken diğer sıra almak için giren çocuğun babasını hakaret ve bağırmayla odadan kovdu onu gördüğümüz için bizde içeri girmedik. Diğer doktorlar da vermedi. Kapısının önünden geçerken baktığımızda kendi doktorumuzun hiçbir hastasına bakmadı. Bir hafta önce de ona sıra almak için gittiğimiz de sıra veremem deyip kapıyı kapatmamızı söylemişti. O hastanenin bazı doktora hemşire sekreteri kendini nerede görüyor bilmiyorum ama hiç insan değiller ve hastanenin adini lekeliyorlar resmen özellikle başhekimin görmesini rica ediyorum. Gelen şikayetleri lütfen kaale alın... İyi ki İ***** kaba ve G***** K**** K****** gibi değerli doktorlarımız var ❤️

Abdulah sonuçtan hiç memnun değil

Doktorun Saygısız Ve Hakaret Dolu Davranışıyla Sarsıldık

28 Mayıs 2025 10:59

28 Ocak 2025 11:54
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 18:21

Gebe Polikliniğinde Doktor Seçme Hakkı Engeli