Caner sonuçtan hiç memnun değil

110'luk Hero Ön Çamurluk Sipariş Verdim 2 Ay Oldu!

25 Eylül 2024 20:03
Caner
Caner
25 Eylül 2024 10:15

Hero motor yedek parça siparişi verili 2 ay oldu hala gelmedi Balıkesir Bigadiç hero yetkili servis verdi sipariş parası peşin geçildi hero fabrikasına benim mağduriyetimi gidermenizi rica ederim

Berk sonuçtan çok memnun

Hero Dash 110 Ekran Ve Vida Kırığına Kullanıcı Hatası Denilerek Garanti Uygulanmıyor

26 Ağustos 2025 11:53
"Hero Merkez'den T** bey süreci devir aldıktan sonra tüm sorunlar ile tek tek ilgilendi. Parça tedariklerini ve servis yönlendirmelerini yaptı. Sürekli iletisim kurdu, kırılan km gösterge ekranı ve kafalık grenajı Akhisar retro serviste ücretsiz olarak değiştirildi. Akhisar Retro Hero Servis yetkilisi b** bey, motorun tüm eksikleri ile ilgilendi, arizalar için bilgisayara bağladı. Motorun toplanması sırasında eksik olan ya da yanlış takılan vidaları, orijinalleri ile değiştirdi. Sorunumun giderilmesinde destek olan T** bey 'e tekrar teşekkür etmek istiyorum. Hero markasından memnun değildim, fakat t** bey bu düşüncemi değiştirdi. Her şey için teşekkürler."