Helix İşitme Cihazları Kulak İçi İşitme Cihazı

19 Ocak 2024 16:22

İki seneye yakın bir süredir S****** bayisinden aldığım cihazı kullanmaya çalışıyorum; ancak aldığımdan bu yana devamlı olarak bir hafta bile kullanamadım. Cihazdan çıkan ötme seslerini çok tiz oldukları için anlayamıyorum ve ince sesleri hiç duyamıyorum. Defalarca S******'e ve birkaç kez de O********'na çağrıldım ama sorun çözülmedi. Her gün filtre değiştirdiğim halde filtre tıkalı denildi. Kulak doktoruna üç kez temizletmeme rağmen sonuç aynı kaldı. Yaz döneminde B******** B********'de uzun süre kaldığım için S******'in yönlendirmesiyle defalarca E****** S***** İşitme Merkezi'ne gittim. Ancak her seferinde mikrofon arızalı olduğu söylendi ve garanti kapsamında tamir edilmedi. S******'deki durumu anlatıp cihazı bıraktım fakat sonuç değişmedi. Bedelinin yüksek olması önemli değil; ancak bu durum bana aşırı yorgunluk veriyor. Televizyonun sesini anlayamadığım için yeni bir televizyon aldım ama sonuç yine aynı. Cihazı atsam mı yoksa başka bir çaresi var mıdır? Saygılarımı ve sevgilerimi sunarım.

19 Ocak 2024 16:25 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sürekli Arızalanan İşitme Cihazı Ve Yetersiz Servis Desteği

03 Temmuz 2023 23:11
Said sonuçtan çok memnun

Said
08 Mart 2024 01:09
"Si ser firması mağduriyetimi giderdi özellikle Anıl bey'e çok teşekkür ediyorum baştan sona sorunumuzun çözülmesi için ellinden geleni yaptı. Normalde yeni cihaz almayı düşünmüyorken çok ilgilenildiği için yedek olarak iki cihaz daha aldım. Her şey için tekrar teşekkür ederim."
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
15 Kasım 2023 16:15