Deprem destek listelerine hızlı erişin!

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane)

tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 1.1
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) ile ilgili bir şikayetin mi var?
110 Şikayet
Şikayet Sıralaması
1 hafta önce

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Farklı Ürün Gönderdi!

Saat istedik gelen saat çocuk saati geldi ne iade butonu var ne bir telefon var. Ben parasında değilim ama insanı salak yerine koymaları sinir etti beni o yüzden cezai işlem başlatacağım bu şirkete kaç gündür kargoyu arıyorum onlar da yardımcı olmuyor.

2 hafta önce

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Yanıltıyor

https://www.sikayetvar.com/hangar-gida-turizm-kagithane/hangar-gida-turizm-kagithane-siparis-verdigim-urun-disinda-bir-urun-geldi. Oyuncak saat geldi yazıklar olsun Aras Kargo ya da açmaya izin vermiyorlar.

3 hafta önce

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Yanıltmacası

Hangar gıda turizm tic ltd şti üzerinden görselli saat aldım. Fakat çıkan saat 10 liralık çocuk saati. Ben bu işini peşini bırakmayacağım. İnternetten şikayetlere baktım herkese aynı şeyi yapmışlar ayıptır peşini bırakmam şikayet edeceğim her yerden rezil edeceğim sizi.

3 hafta önce

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Yanlış Ürün Göndermişler

Akıllı saat sipariş ettim çocuk saati geldi lütfen yardımcı olun telefon irtibat varsa bana atın ya da iade eden varsa bana yardımcı olsun lütfen helal etmiyorum Allah'a havale ediyorum böyle sorumsuzluk olmaz dalga geçer gibi 10 liralık saat göndermişler

4 hafta önce

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Sipariş Verdiğim Ürün Dışında Bir Ürün Geldi

Sosyal medya üzerinden akıllı saat reklamı veriyorlar. Sipariş verdim kapıda kredi kartı ödemeli. 3 iş günü içinde kargonuz teslim edilecek mesajı geldi. Fakat enteresan bir şekilde kargo ikinci gün geldi. Aras Kargo tarafından. Kargo görevlisi pos cihazının çalışmadığını nakit ödeme yapmamızı isted...

4 hafta önce

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane)  Çocuk Saati Geldi

videoplayer-icon

Hangar gıda turizm tic ltd şti üzerinden görselli saat aldım. Fakat çıkan saat 10 liralık çocuk saati. Ben bu işini peşini bırakmayacağım. Polise vereceğim mahkemeye vereceğim, ya bu yaptığınız şeyi düzelteceksiniz ya da mahkemede görüşeceğiz.

23 Şubat

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Defolu Yanlış Ürün Gönderdi

Nasıl bir firmasınız insanları yanıltmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. 5 adet sweet sipariş ettim. Gelen ürün 3 adet yırtık ve alakasız ürün defolu hep nasıl insanları yanıltıp telefonlarda bakmıyorsunuz. Gerekli işlemleri yaptıracağım. Böyle iş olmaz.

22 Şubat

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Mağduriyet Yaşama

Sosyal medya üzerinden bir elektronik ürün sipariş verdim. Bir gün 0544 583 ** numaralı telefondan geri dönüş yaptılar adres teyit için sonra iki gün sonra bana Aras Kargo'yla ürün gönderildi diye mesaj geldi. Ürün geldiğinde açtığımda parfüm çıktı. Ben Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

17 Şubat

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Mağduriyet Yaşama

Sosyal medyada reklamını gördüm. WhatsApp'tan sipariş alıyorlarmış. 4 adet sweatshirt sipariş verdim. 3 adet geldi. Gelenlerde aşırı kalitesiz ve bedenleri de yanlış gönderilmiş. WhatsApp'tan arıyorum açmıyorlar. Mesaj atıyorum geri dönmüyorlar.

02 Şubat

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Akıllı Saat Yanılgısı

Hangar gıda ve turizm ltd şti. Den akıllı saat siparişi verdim ancak bana da Casio (çakma) saat göndermişler 210 TL verdim boş yere devletin bunları denetlemesi gerekiyor. Verdiğimiz paraya yazık.

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Akıllı Saat Yanılgısı
31 Ocak

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Hangar Gıda Yanlış Ürün Gönderimi

Sosyal medya üzerinden bir elektronik ürün sipariş verdim. İki gün sonra bana Hangar gıdadan ürününüz Aras Kargo'yla gönderildi diye mesaj geldi. Ürün geldiğinde açtığımda parfüm çıktı. Kargo gönderi barkodunu incelediğimde gönderen firma illa reklam dağıtım ve kozmetik lmt şirket yazıyordu. Yani me...

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Yanıltıyor!

650 liraya ürün siparişi verdim içerisinden tütün kolonyası çıktı. Böyle firmalara denetim neden yapılmıyor. Yazık günah parayı çöpten toplamıyor bu kadar insan. Bir sürü şikayet var ve hala hiçbir şey yapılmıyor. Aras Kargo'nun kuryesi kendi gözüyle gördü içinden çıkanları.

• profile
1 Destekçi

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Yanıltıyor

Instagram'dan hangar gıda firmasından elektronik ürün aldım, bir parfüm çıktı. 750₺ 'ye aldığım ürün değildi yasal işlem başlatıyorum.

• profile
1 Destekçi

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Yanıltıyor

Hangar gıda firmasından elektronik sigara aldım 650 TL'ye. Parfüm geldi Lütfen bu yanıltıcılar cezasını çeksin mağdur olduk. Gereğinin yapılmasını acil bir şekilde yapılması istiyorum.

26 Ocak

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Alakasız Ürün

Hangar Gıda ısed ticaret reklamda gösterilenle gelen ürünün alakası yok Ticaret Bakanlığı böyle firmaları neden denetlemiyor ödediğim para 200 TL gelen ürün 20 lira etmez Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın insanlar parayı kolay kazanmıyor yazıklar olsun.

26 Ocak

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Yanılttı

Sosyal medya platformunda reklamını gördüğüm akıllı saat ve bluetooth kulaklık siparişi verdiğim hangar gıda ve turizm ltd şti. Verdiğim siparişten alakasız olarak çakma Casio saat gönderilmiştir. Sosyal platformda gösterilen ürünle tarafıma kargo edilen ürün birbirinden tamamen alâkasız şekilde.

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) Yanılttı

Marka Profili

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Hangar Gıda Turizm (Kağıthane) bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör