Haliç Üniversitesi Para İadesi Yapmıyor Söylenen Süre İçinde

14 Eylül 2023 17:4313.871

Kızım Haliç Üniversitesi besyo yetenek sınavını %50 olarak kazanıp 1 Ağustos 2023'te kaydımızı yaptırdık. 9 Ağustos'ta tekrardan gidip kaydımızı sildirdik çünkü İstanbul Üniversitesi besyo yetenek asillerden girmişti. Tüm evrakları doldurup imzalayıp öğrenci işlerine en son gittiğimizde 15 iş gününde hesabınıza ödeme sağlanacaktır dendi. 26 iş günü oldu. Halen ödenmedi ve telefonları asla bağlamıyorlar. Mail üzerinden yazışma yapıldığında kayıt yenileme işlemleri olduğundan yoğunluktan süre uzuyabilirmiş. Siz bizim paramızı işletiyorsunuz şu an Sayın Haliç yetkilileri. CİMER'e şikayetlerimizi de ilettik. Nasıl kayıt esnasında kısıtlı süre verip bizleri mecbur tutuyorsanız, sizler de söylediğiniz sözün arkasında durmanız gerekiyor. Acil tarafıma dönüş bekliyorum. Kimseyi bu şekilde mağdur edemezsiniz.

22 Eylül 2023 21:19

Her gün defalarca arıyorum üniversite adı altındaki yeri kimse yardımcı olmuyor ayrıca çalışan kişilerinde telefondaki üslupları çok kötü hiçbir bilgileri yok. Bizi ayaklarına çağırıyorlar ama ögrenci islerinde üst katta bulunan bayan 15 is gününde yatmaz ise hemen bizi arayın demişti şu an 32 iş günü oldu. Halen daha maillere dönmüyorlar

4 Ekim 2023 15:55

41 iş günü oldu ne maillere dönüş yapılıyor ne de telefonlara ve kimseyi bağlamıyorlar. Çok kalitesiz ve kötü bir işletme

4 Ekim 2023 21:32

18 Eylül pazartesi sabah defalarca üniversiteyi arayıp derdimi anlatıp yardımcı olacak birilerini bağlamalarını istedim. 09.15 de bağlanan çağrı merkezindeki tecrübesiz,  bir bayanla görüştüm lütfen sorunumu iletir misiniz dedim ve bayanın verdiği cevap yerimden kalkıp yapamam benim görevim değil gibilerinde ve daha hatırlayamadığım bir konuşma yaptı kendisini uyardım adini istedim ama korkudan söyliyemedi. İşte haliç Üniversitesi kalitesi maalesef bu kadar çalışanlarada yansımış. Tarafıma asla dönüş yapmayan kurum aynı gün 09.33 de tarafıma döndü çok şaşırdım meğer ismini vermek istemeyen bayan korkup durumu arkadaşına anlatıp yetkili yardımcı olacağını arkadaşı adına özür diledi ama ne tekrar arayan ne yardımcı olan oldu.

13 Ekim 2023 13:02

47 iş günü oldu muhasebe bölümüne mail atıyoruz aylardır aynı cevabı yazıp yolluyorlar. (Kayıt ve yenileme dönemi olduğundan yoğunluk yaşanmaktadır bu tür dilekçelerin fazla oluşundan dilekleçeler sırayla incelenip isleme alınacakmış)

22 Eylül 2023 17:39

Kayıt yenileme falan hikaye. Muhasebe benim de ne maillerime dönüyor ne kaydımı yapıyor. Üstelik kayıt yenilemede son gün. Para almaya sıra gelince çok güzel alıyorlar. Ücret ödememi işlemedikleri için ben de derslerimi onaylayamadım, ve seçmeli ders kontenjanları doldu hep. Bizi de mağdur ediyor. Bu okulun ilgisi sadece yeni kayıt yaptıran öğrencilere. Maille iş halletmiyorlar ancak ayaklarına gitmemiz gerek.

Haliç Üniversitesi Kayıt Bedelinin İadesini Geciktiriyor

12 Ekim 2023 07:3712.058

Haliç Üniversitesi'nden 31 Ağustos'ta kızımın kaydını sildirdim, hala kayıt bedelinin iadesini yapmadılar. Yoğunlarmış, ...

2 Destek

Haliç Üniversitesi'nin Yarattığı Mağduriyet

6 Ekim 2023 15:3613.651

Haliç Üniversitesi mezunuyum. Mezun olduğum sene diplomalarımızın, İngilizce yazılı kısımlarında fakülteler yanlış yazıl...

Öne ÇıkanKonular