21 Mayıs 2024 09:19

Ağustos 2021 tarihinde müteahhit aracılığı ile bir sitenden oturuma hazır daire satın aldım ve taşındım. İlk bir iki sene yeni inşaat olduğu için çeşitli aksaklıkları gidermekle uğraştık ve henüz bitmiş de değil. Bu aksaklıklardan biri de doğramalar ile ilgili olan. Bazı eksikleri görmemezlikten gelsem de, baştan beri odalardan özellikle birinde ısıcamda buğulanma oluyordu. Ancak bu sene yani henüz 3. Yıl dolmadan; cam arasında küflenme oluştu. İnşaatın tüm PVC ve cam işlerini yapan hakemsan PVC sistemleri inş. Tah. San. Ve tic. Ltd. Şti. Firmasını aradım.
Yetkili kişi; bu işlem için müteahhit ile 2 yıllık garantili anlaşma yaptıklarını, mağduriyetimizin ücret karşılığı giderebileceklerini söyledi. Ben de kendilerini doğrama ile ilgili değil ısıcam ile ilgili sorun olduğunu bunun da garantisinin patentli ise 10 yıl olması gerektiğini söyledim ve camı tedarik ettikleri firmanın iletişim bilgilerini sordum. Veremeyeceklerini söyledi.
Daha sonra beni arayarak, bazı işlerde; yoğun oldukları zaman cam üretimini de kendilerinin yaptıklarını, bizim sitedeki camların kendi ürünleri olduğunu bildirdi. Sonuç olarak kısa sürede yeni camı gelip taktılar ama, ben bu firma ile alışveriş yapacak olan tüketicilerin, firmanın kendi üretimi olan camlarında sorun olduğunu bu konuda araştırma yapmadan karar vermemeleri gerektiğini bildirmek için buradan uyarı yapmak istiyorum. Taktir edersiniz ki, 3 senede bir, evlerimizin camlarını değiştirmek ciddi bir bedel.

31 Ocak 2024 14:35

01 Ağustos 2023 13:36
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2025 17:20
Yalıtım Sonrası Çatıdan Su Sızıyor, Firma Sorumluluk Almıyor Mağduriyet Sürüyor
yalitim-sonrasi-catidan-su-siziyor-firma-sorumluluk-almiyor-magduriyet-suruyor-4.jpg
Güner sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 21:22
Ergünpen Plastik Doğrama İşlerinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği