Bursa Demirtaş Green Life Güzellik Merkezi Şikayeti

Bursa Demirtaş Green Life Güzellik Merkezi Şikayeti
31 Temmuz 2024 21:09

Kötü bir yer, müşteri memnuniyetine önem verilmiyor. Şikayet ile gidiyorum, maksadım tartışma çıkartmak değil, konuşmaya, sorunumu anlatmaya gitmiştim. Kirpik lifting'inden dolayı kirpiklerim 5'er 10'ar dökülüyor, kimse ilgilenmiyor. Patronun üslubu deseniz ayrı bir saygısız, b** hanım deseniz ayrı bir kafada. Para iadesi yapamadıklarını, kirpik için bir işlem yapamadıklarını, cilt bakımı verebileceklerini söylediler. Sorun kirpiklerimin dökülmesi, cilt bakımının bana bir faydası yok.

Asla müşteriyi önemsemiyorlar. 20-25 belki daha fazla kirpiğim bu işlemden sonra döküldü, kimse sorumluluk almıyor ve patron bana sert bir tavırla bu kadar dökülmenin normal olduğunu, işlemin 1 ay sonra geçici olduğunu söyleyip duruyor. Ben geçici olduğunu zaten biliyorum, kıvırıklığı gidebilir ama bu kadar dökülme normal değil. İşlemi yaptırdıktan 20 gün sonra dökülme başladı.

Göstermek için gittim, 7 tane kirpiğim dökülmüştü. B** hanım kirpiklerime baktı ve bu kadar dökülmenin normal olmadığını söyledi ve kirpiklerim oradayken de çekince elime geliyordu. Buna rağmen beni badem yağı kullan diyerek gönderdiler. Kullandım ve 2 hafta sonra, yani bugün tekrar gittim. O iki haftalık süreçte yine dökülmelerim fazlasıyla oldu.

Peçete içerisine biriktirdim, 15-16 tane kirpik götürüp gösterdim. Geçen sefer bana normal değil diyen b** hanım, bu sefer daha fazla dökülmesine rağmen normal diyerek işin içinden çıkmaya çalıştılar. Bana geçen seferki 7 tane kirpik ve bunları birleştirip çoğaltarak getirdiğimi ve tartışma çıkarmaya geldiğimi söylediler. Benim maksadım tartışma çıkarmak değil.

Çalışanın da müşterinin de memnun olmasıydı ama sizde müşteri memnuniyeti 0. Asla verdiğim parayı helal etmiyorum. Kirpiklerimi mahvettiniz, hem düzgün işlem yapmadınız hem de konuşma tarzınızla insanları üzüp dalga geçer gibisiniz. Maddi manevi zararsınız, cidden yazık. Gereken her yere bu yazıyı da bildireceğim. Kötüsünüz green life.

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Kirpik Uygulaması Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Ücret İadesi Süreci

03 Temmuz 2025 18:43
Kirpik Uygulaması Sonrası Yaşanan Sorunlar Ve Ücret İadesi Süreci
Buse sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 22:17

19 Ağustos 2024 17:02