GrandPashaBet Parayı Yatırmıyorlar Kaç Saattir

GrandPashaBet Parayı Yatırmıyorlar Kaç Saattir
20 Aralık 2023 08:192.828

Para yatırmıyor saat 9'da çekim yaptım ve saat şu an 4 oldu hala beklemekteyim. Para yatırırken sorun yok çekim yaparken saatlerce bekliyoruz artık buna bir çözüm bulun. Yeter yani aranma talebi veriyim aramıyorlar biz arıyoruz bakmıyorlar telefonlara sorunu çözün lütfen.

20 Aralık 2023 11:06 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sayın Mücahit Bey, Çekiminiz onaylanmıştır, bol şanslar dileriz. Saygılarımızla, Grandpashabet Destek Ekibi.

20 Aralık 2023 18:02

Kardeşim Grand pasha bet sağlam bir firma paran kalmaz ben çok defa çekim yaptım biraz geç yatıyor ama sonuçta yatıyor

Şikayeti Çözüldü
20 Aralık 2023 13:45

Kardeşim çekebildinmi parayı

17 Aralık 2023 02:241.516

Saatler geçmesine rağmen çekim işlemi tamamlanmadı. Paramı yatırmıyorlar. Canlı destek, mail, telefon her yerden ulaşım ...

GrandPashaBet Çekim Talebi Geç Ödeme

24 Aralık 2023 20:381.664

"Teşekkürler"

GrandPashaBet Çekim Talebi Yatırmıyor

23 Aralık 2023 00:14983

24 saattir çekim talebi oluşturdum hesabıma yatmıyor. müşteri hizmetlerine yazıyorum dalga geçiyorlar. İnsanlarla bekley...

Tümünü Gör
GrandPashaBet Mağdurum, Paramı Vermediler

GrandPashaBetMağdurum, Paramı Vermediler

Esra
GrandPashaBet Site Kazancımı Açık Bir Şekilde Ödemeyip Yalan Bilgilerle Paraya El Koydu!

GrandPashaBetSite Kazancımı Açık Bir Şekilde Ödemeyip Yalan Bilgilerle Paraya El Koydu!

Tugay
GrandPashaBet Sitesinin Oyunlara Müdahalesi

GrandPashaBetSitesinin Oyunlara Müdahalesi

Yunus
GrandPashaBet Oyunlara Müdahale Var!

GrandPashaBetOyunlara Müdahale Var!

Bahar
GrandPashaBet Hesap Takibi Yapıyor, Bırakmıyor, Kazanç Sağlayalım 3000000 Kayıp Oldu!

GrandPashaBetHesap Takibi Yapıyor, Bırakmıyor, Kazanç Sağlayalım 3000000 Kayıp Oldu!

Ramo

Öne ÇıkanKonular