GrandPashaBet Kesilen Bakiyem Eklensin

6 Aralık 2023 21:461.402

27 Ocak 2024 17:43

Üyelik 30 gün giriş sağlamazsanız kapanır dediler kapanmadı arandım temsilci bana senin yasın kaç beyinsiz demek istedi sanırım evet öyleyim öyle olmadan grant pashabet nedir ya dandik site dandik

9 Destek
6 Aralık 2023 09:39

Grant pashabet site değil olamaz kesilen bakiyemi istiyorum

8 Aralık 2023 19:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Recep Bey; Aldığınız %15 çevrimsiz bonus ile spor alanında katılım sağladığınızda bonus ve anapara miktarını farklı karşılaşmalara bahis almanız gereklidir. Kural dışı katılımınızdan dolayı bonus ve anaparanız hesabınıza iade edilmiştir. Kurallar dahilinde katılım sağlamanızı rica ederiz. Bonus kuralını inceleyebilirsiniz. Saygılarımızla, Grandpasha365

10 Aralık 2023 11:28

Hep aynı yalan hem aynı kandıröa üyeliğimi kapatın bari üye kalmak istemiyorum

12 Aralık 2023 15:20
Eki aç

Burda baktım ana para ve bonusun birleşimi ile alınan karsılaşmada bakiye silinir veya düzenlenir diye bir ifade yok sadece ana para ve Bonus bitleştirmeyin diyor tamamda birleşince ne gibi cezası var onu belirten bir ibare yok ondan dolayıda olsa suç sizden kaynaklı

27 Temmuz 2025 10:50

Sayın Recep Bey GrandPashaBet Kesilen Bakiyem Eklensin konulu şikayetiniz ile ilgili çözüm öneri/önerilerimizi telefon görüşmemizde sizinle paylaştım. Geri bildirim süreçlerine GrandPashaBet olarak çok değer veriyoruz. Size gönderdiğimiz, müşteri memnuniyet anketini doldurarak çözüm sürecimizi değerlendirmemize ve hizmet kalitemizi artırmamıza yardımcı olabilirsiniz. Bizlere güvendiğiniz ve çözüm sürecinde iş birliğinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. GrandPashaBet

27 Temmuz 2025 10:51

Teşekkürler

31 Ağustos 2025 01:49

Çözülmedi olay

GrandPashaBet'e Yatırdığım 5.000 TL Hesaba Geçmedi

16 Haziran 14:28105

15.06.2026 tarihinde saat 22.07 civarında GrandPashaBet hesabıma Ziraat Bankası üzerinden kolay havale yöntemiyle 5.000 ...

1 Destek

GrandPashaBet Sahte Site Yatırımım 2.000 TL Onaylanmadı

22 Haziran 14:183

GrandPashaBet hesabıma normalde her girişimde, siteye direkt olarak girmeden, mail adresime no-reply uzantılı adresten d...

GrandPashaBet Sahte Site Yatırımım 2.000 TL Onaylanmadı

GrandPashaBet’te Sürekli Kayıplar ve Alaycı Müşteri Hizmetleri

21 Haziran 09:5864

GrandPashaBet kadar oyuncusuna sürekli kayıp yaşatan bir site daha görmedim. Üst üste defalarca, özellikle de arka arkay...

1 Destek

Tümünü Gör
GrandPashaBet Mağdurum, Paramı Vermediler

GrandPashaBetMağdurum, Paramı Vermediler

Esra
GrandPashaBet Site Kazancımı Açık Bir Şekilde Ödemeyip Yalan Bilgilerle Paraya El Koydu!

GrandPashaBetSite Kazancımı Açık Bir Şekilde Ödemeyip Yalan Bilgilerle Paraya El Koydu!

Tugay
GrandPashaBet Sitesinin Oyunlara Müdahalesi

GrandPashaBetSitesinin Oyunlara Müdahalesi

Yunus
GrandPashaBet Oyunlara Müdahale Var!

GrandPashaBetOyunlara Müdahale Var!

Bahar
GrandPashaBet Hesap Takibi Yapıyor, Bırakmıyor, Kazanç Sağlayalım 3000000 Kayıp Oldu!

GrandPashaBetHesap Takibi Yapıyor, Bırakmıyor, Kazanç Sağlayalım 3000000 Kayıp Oldu!

Ramo

Öne ÇıkanKonular