GrandPashaBet Grand Pasha Bet Askıda Çekim

GrandPashaBet Grand Pasha Bet Askıda Çekim
19 Ağustos 2023 16:1011.608

1250 TL'lik Papara çekimimi elime ulaştırmıyorlar. Her desteğe bağlandığımda işleminiz askıda kalmış en kısa sürede iptal olacak şeklinde söylüyorlar. Üstünden tam 28 saat geçti. Yeter artık, ilk defa girmiştim ve yatırım yapmıştım siteye. Umarım her seferinde böyle şeylerle uğraşmam.

23 Ekim 2023 22:55 (Şikayetten 2 ay sonra)

Sayın Ufuk Bey Oyun hesabınızı kontrol ettiğimizde çekim ve yatırım işlemlerinizin başarılı şekilde sonuçlandığını görüntülemekteyiz. Finansal işlemlerdeki anlık yoğunluk nedeniyle sizleri beklettiğimiz için kusura bakmayınız. Anlayışınıza teşekkür eder iyi günler dileriz. Saygılarımızla, GrandPasha365

22 Ağustos 2023 01:05

6 gündür bekliyorum hala aynı

21 Ağustos 2023 11:30

Benimde 5 gündür bu halde bekliyorum

Sinan
Şikayeti Çözüldü
21 Ağustos 2023 00:16

Benimki 5 gündür bu halde :)

GrandPashaBet'te Çekim Engeli Ve Bakiyenin Aniden Sıfırlanması

4 Ocak 21:402.646

Yaklaşık bir yıldır GrandPashaBet sitesinde oyun oynuyorum ve her yatırımımda düzenli olarak kayıp yaşıyorum. Hiçbir şek...

4 Destek

2 Haziran 08:201.325

Yaklaşık 6 aydır GrandPashaBet sitesinde aktif olarak oyun oynuyorum ve günde en az üç kez yatırım yapmama rağmen nerede...

2 Destek

Tümünü Gör
GrandPashaBet Mağdurum, Paramı Vermediler

GrandPashaBetMağdurum, Paramı Vermediler

Esra
GrandPashaBet Site Kazancımı Açık Bir Şekilde Ödemeyip Yalan Bilgilerle Paraya El Koydu!

GrandPashaBetSite Kazancımı Açık Bir Şekilde Ödemeyip Yalan Bilgilerle Paraya El Koydu!

Tugay
GrandPashaBet Sitesinin Oyunlara Müdahalesi

GrandPashaBetSitesinin Oyunlara Müdahalesi

Öylesine
GrandPashaBet Oyunlara Müdahale Var!

GrandPashaBetOyunlara Müdahale Var!

Bahar
GrandPashaBet Hesap Takibi Yapıyor, Bırakmıyor, Kazanç Sağlayalım 3000000 Kayıp Oldu!

GrandPashaBetHesap Takibi Yapıyor, Bırakmıyor, Kazanç Sağlayalım 3000000 Kayıp Oldu!

Ramo

Öne ÇıkanKonular