Gp Kompozit Sipariş İptali, Ücret İadesi Alınamaması!

Gp Kompozit'ten vermiş olduğum siparişi iptal ettirmek istedim ve site üzerinden Ticket oluşturmama rağmen halen yeni bir Ticket oluşturun yazıyor müşteri temsilciliği. Lütfen iptal eder misiniz ve ücretimin iadesini talep ediyorum. Lütfen bekletmeyin.

29 Ocak 2024 09:38 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, web sitesi üzerinden sipariş ekranını giderek iptal edebilir veya destek alabilirsiniz.

30 Ocak 2024 15:09

Halen iade bekliyorum. Lütfen sipariş iademi gönderir misiniz acil lazım

3 Şubat 2024 12:54

Halen iptal edilen ücret iadesi yapılmadı.

7 Şubat 2024 08:11

Son gün 13 günün sonunda yatırdılar. Kimseye tavsiye etmiyorum

Merhaba iade talebi bize ulaştıktan sonra iş yoğunluğuna bağlı olarak 2-3 gün içerisinde talimat giriliyor. Bundan sonraki süreç bankalar arası provizyon süresidir. Bizlerde talimat girdikten hemen sonra paranın size yatırılmasını isteriz fakat yasal düzenlemeler ve bankaların işleyişi nedeniyle mümkün değil. Bu kredi kartıyla yaptığınız bütün işlemler için geçerlidir. Bankanızdan provizyon süreleriyle ilgili bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

7 Şubat 2024 11:44

Bazı kuruluşlar neden öyle değil maksimum 2 gün içerisinde yatırıyorlar hesaba. Siz 13 gün dediniz 13. CÜ günün sonunda bilerek yaptınız. Sizden sipariş verdiğim için çok pişmanım. Keşke sipariş vermez olaydım. 10 günden fazla sürdü siparişimi göndermediniz. İptal etmek zorunda kaldım. İptal edince bu sefer bir 13 gün daha beklettiniz paramın iadesini almak için, 1 ayımı çöp ettiniz.

Gp Kompozit Para İadesi Yapmadı

GP Kompozit tarafından param iade edilmedi. 2 Ağustos saat 20:55'te sipariş verdim. Canlı destek hattından 21:30'da ipta...

Ürünler Teslim Edilmedi, Ücret İadesi Yapılmadı, Mağdur Edildim

"Müşteri iletişim merkezinden iletişime geçilip sorunum çözüldü teşekkür ederim ayrıca hediye çeki hediye edildi"

Gp Kompozit Ücret İadesi Yapılmadı

"Şikayetim firmaya iletilir iletilmez finans ekibi tarafından arandım sorunum anında çözüldü ilgilenen yetkili arkadaşa çok teşekkür ediyorum"

Siparişimde Yaşanan Gecikme Ve İade Sorunu

"Firma müşteri hizmetlerinden hamza bey yaşadığımız sorun ve durumu çok iyi bir şekilde izah etti ve yaklaşımı beni çok memnun etti. Teşekkürler..."

Tümünü Gör
Gp Kompozit Sh125i Ön Koruma Demiri Yamuk Bağlantı Sorunu!

Gp KompozitSh125i Ön Koruma Demiri Yamuk Bağlantı Sorunu!

Dark
Gp Kompozit Hatalı, Sorunlu, Kalitesiz Ürün Gönderimi

Gp KompozitHatalı, Sorunlu, Kalitesiz Ürün Gönderimi

Recep
Gp Kompozit Su Geçiren Arka Çanta!

Gp Kompozit SuGeçiren Arka Çanta!

Aytek
Gp Kompozit Siperlik: 1 Haftalık Ürün Çukura Girince Camı Çatladı!

Gp KompozitSiperlik: 1 Haftalık Ürün Çukura Girince Camı Çatladı!

Burak
Gp Kompozit Koruma Demiri