Furkan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2023 00:57

Https:/ /tikebuy. Shop/index/my/index. Html site linki bu son 1 görev kaldı ama 60 görev yap para kazan sistemi 59 göreve kadar 140 bin lira para yatırdım şu an sitede 7734 $ param mevcut ama son siparişi tamamlamadan parayı geri vermiyor şimdi son görev 7152$ istiyor. Bugün kurla 193 bin tl daha istiyor. Zaten içeride 140 bin Türk Liram kaldı alamıyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun.

Furkan
Furkan
02 Eylül 2023 15:13
Görev Yap Para Kazan 60 Görev Tamamlama

Sorun hiçbir şekilde çözülmedi arkadaşlar şu an içeride 180k ana param duruyor bu sefer görevlerim hepsini tamamladım 3069usdt daha yatirim istiyorlar vergisi varmış saka gibi ne yapacağımı hiç bilmiyorum Son görev de 7152$ yatırıldı bugün ku kurla 190bin lira ustu yazık günah hayatimi 3 sene geri attılar simdi de vergi istiyor

Yorumlar (7)

Esma
Esma

Neden bu kadar para verdin vıp 1 kalsaydın vıp 2 kılıtını acdırsıysan ora büyük paralar ıssıyor bir de 60 görev azda değil 60 görev 5 görevdi benimki 40 bin tl'den 13 bin TL'ye indirdim para bulupda veremedim paralarımı çıkarmak için

Gökhan
Gökhan

Aynı şekilde bende mağdurum. Yardım edebilecek biri var mı

Şehmus

Yunus

Telegram adresi var evet

Yusuf
Yusuf

Aynı durum bende de var adi dolandırıcılar 80BIN tl paramı aldılar her para yatırısımda içeride ki yatırdım parayı kurtarırım ümidiyle devam ettim bütün görevleri tamamladım son 10. Görevi bitirdim paranızı çekebilirsiniz dedi para çekmek için ilerledim şifremi değiştirmişler bunlar büyük oynuyor 4 ayrı banka para gönderdim kişilerin haberi bile yoktur diyenler var çok bunaldım bu ısı çok iyi profesyonel bir hacker çözer diye düşünüyorum savcılığa şikayet ettim ama kripto ya çevirmiş te olabilirler Mis o işi bozuyor bu dolandırıcılar çok büyük oynuyor her şeyimiz yasal deyi duruyor

gorev-yap-para-kazan-60-gorev-tamamlama-3.jpg
gorev-yap-para-kazan-60-gorev-tamamlama-2.jpg
gorev-yap-para-kazan-60-gorev-tamamlama-1.jpg
Nazan
Nazan

Çok üzülerek söyleyeceğim ki bende aynı şekildeyim son bir görevde 80.000 TL istedi ve paramı da alamıyorum çözüm bulursan lütfen bana da bildirir misin

23 Haziran 2023 22:45

21 Temmuz 2023 21:13