Mahmut sonucu yetersiz buldu

Islak Zeminde Tehlike Yaratan Goodyear Lastikler

Mahmut
02 Aralık 2024 17:06

16.10.2024 tarihinde almış olduğum Goodyear marka Eagle Sport 2 model 175/65R14 ölçülerindeki yazlık lastikler ıslak zeminde (30-40 km/h) iki kere kaza riski atlattım. Birisinde sadece sol ön lastiğin sırt kısmında 10-15 cm boyutunda yıpranma görüldü ve %8 eğimli dağ yolunda kontrolü kaybettirip şerit dışına attı, toprak yere önden saplanıp durabildim. Kesinlikle yağmurlu veya ıslak zeminde güvenli değil. Daha önce Falken AS 210 dört mevsim lastik vardı, böyle sorunlar yaşamadım.

profile profile

Ercan
Ercan

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. Islak zeminde araç kontrolden çıkıyor. Alalı 2 ay oldu. Daha 500 km ancak yaptım. Buna nasıl bir çözüm bulabilirim.

Hüseyin
Hüseyin

Bu lastik demek tehlike demek ölüm demek... Bu lastiği alan bin pişman olur... Benim Doblo arabamda 10yıllık artık muayeneden geçemeyecek lastik kullandım bu lastik ile ilk yağan yağmurda sürekli kullandığım Yolda yokuş yukarı çıktım... Sonra gittim sıfır Goodyear eagle sport lastik aldım. Bu sıfır lastik sürekli kullandığım Yolda yokuş yukarı araç çıkmadı patinaj yapıyordu... Bu Goodyear lastik fren tutmuyor frene bastığımda ABS devreye giriyor

Hulusi sonuçtan hiç memnun değil

Goodyear Lastikte Kayma Sorunu

Hulusi