Goodyear Oto Lastik Şikayet

Goodyear Oto Lastik Şikayet
21 Temmuz 2024 12:47

Aracıma Goodyear Eagle Sport iki yazlık lastik aldım. Lastikleri daha taktırdıktan sonra lastikçiden çıktığımda araç 1-2-3. viteste hafif patinaj sesi gibi ses geldi. Alışır dedim, biraz gidince 1000 km'yi geçti. Şimdi sıcak asfaltta yine kayıyor, frene basınca rampa aşağı inerken ve virajlı yollarda yol tutuşu güven vermiyor, kaymak istiyor. Araç böyle bir şey olmaz, daha yağmurlu havalarda ne olur, Allah bilir. İnsan hayatına kasteder gibi Goodyear firması böyle lastik üretmemeli. Hiç memnun kalmadım. Umarım dönüş alırım.

profile profile profile

Yücel
Yücel

Özellikle dik yokuşlarda hava sıcakken ve yol kuruyken bile çok patinaja düşünüyor, virajlarda asla güven vermiyor, hele şiddetli yağmurda yolda bildiğin dans ediyor. Tamamen cana kast bu, başka söyleyecek şey bulamıyorum gerçekten.

Burhan
Burhan

Hocam bende 4 adet bu lastikten aldım ve yaklaşık 5 aydır kullanıyorum bin pişmanım. Özellikle uyarıyorum sıcak havada frenlemesi patinajı bir yana 1 Damla Su görmesin kontrol dışı kalıyor direk. Ayrıca lastiği suya girip çıkarak viraja girdim kontrollü araç olduğu gibi kayıyor 25 yıldır ara kullanıyorum ben böyle bir lastik görmedim gerçekten hayal kırıklığı. Normal bir kullanıcın bu lastikle kaza yapması kaçınılmaz...

Yasin
Yasin

Haklısın kardeşim Goodyear isim yapmış ama lastikleri yol tutuşu bakımından çok zayıf.

Hüseyin sonucu yetersiz buldu

Hüseyin
03 Mart 2023 15:33
Hulusi sonuçtan hiç memnun değil

Goodyear Lastikte Kayma Sorunu

Hulusi
30 Kasım 2023 17:24
Goodyear Lastikte Kayma Sorunu
Osman sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2023 09:48