Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Dursun
28 Haziran 2024 20:46

18.01.2024 tarihinde Goodyear marka 215/50R17 91V Effigrip Performance 4 adet lastik aldım. 30.04.2024 tarihinde lastik basıncı düşük uyarısı aldım. Arabada pompa olmasına rağmen sol ön ve arka lastiklere hava basamadım, çünkü lastiklere çivi filan batmamış, resmen yarılmıştı. Lastikleri aldığım bayiye gittim. Diğer lastiklerde de yarık izleri mevcuttu. Lastikleri bayii aldı ve Sarıyer Goodyear Lastikleri T.A.Ş.'ye incelenmesi için gönderdi. Oradan gelen sonuç 'Teknik servisin yaptığı detaylı incelemede imalat hatası bulunmamıştır' denildi. Şikayetvar.com'da Goodyear ile ilgili şikayetler genel olarak aynı ve gelen sonuçlar da aynı. 4 aydan daha kısa sürede lastikler bu hale nasıl gelir? Kullanıcı hatası demek ne kadar doğru? Teknik servis neye göre değerlendirme yaptı veya kıyasladı? Lastikten parça alıp malzeme kalitesine baktı mı? Ellerindeki doğru veri ile kıyasladılar mı? Üstünkörü bakıp sorumluluğu üzerlerinden atıp insanları mağdur etmesi Goodyear firmasının imajına ciddi zarar verdiğini unutmasınlar.

goodyear-lastikleri-t-a-s-5.pdf

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2025 20:52
Goodyear Lastiklerinde Güvenlik Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Goodyear Ultragrip 8 Ve Çözülemeyen Sağa Çekme Titreme Sorunu

24 Kasım 2023 19:57
Abdulhamit sonuçtan hiç memnun değil

Goodyear Lastiklerde Erken Çatlama Ve Güvenlik Riski: Beklentilerin Çok Altında Kalan Performans

Abdulhamit
02 Ekim 2025 16:01
Ferhan sonuçtan hiç memnun değil

Ferhan
31 Ağustos 2024 18:55
Good Year Lastik Yolda Bıraktı Kazanın Eşiğinden Döndüm
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Goodyear Kış Lastikleri Ve Bitmeyen Sorunlar

Rıdvan