Goodnotes6 İade Talebi

09 Haziran 2024 00:14

8 Haziran tarihinde Goodnotes6 tam sürüm aldım. Tek seferlik. Apple üzerinden bugün geri iade talebini oluşturdum. O kadar beğenmedim uygulamayı. Fakat hayal ederek edindiğim bu uygulama benim beklentimi karşılamadı. Hayal kırıklığı. Uygulamayı iade ederek para talebinde bulunuyorum. Goodnotes6 çok yetersiz. Uygulamayı kullanmaya devam etmek istemiyorum.

Yetersizlik sebepleri:
1- Uygulamayı satın almak hiçbir işe yaramıyor. Sadece dosya açmak sınırsız, kitap sınırsız... Yani bunu en basit ücretsiz uygulama dahi karşılıyor. Anlamı yok.
2- Her şey paralı. Ekstra plan, yapılacaklar listesi veya hazır şablonlar yok!

09 Haziran 2024 23:47

Goodnotes6 uygulaması için başlattığım geri iade işlemi ürünün iade edilmesi onaylanarak sonlandı. Fakat iddia edilen paranın geri ödendiği ve iade edildiği söylensede para iadesi bankamda gözükmüyor. Bu sorunun giderilmesini goodnotes uygulamasından talep ediyorum.

Semih
09 Haziran 2024 09:46

Sadece bir şekilde bu durumdan vaz geçilebilir. Goodnotes6 kendi sürümünü geliştireceğine beni içten bir şekilde inandırmalı. 1- Fiyat sunarken markette fiyat ülkeye göre değişmelidir. Ben dolardan çevirilen döviz üzerinden alışveriş yapmamalıyım. 2- Sticker, planlama, ajanda, ders programı gibi şeylerde basit düzeyde olacak şekilde kullanımları ücretsiz yapıp çeşitliliği artırmalı. 3- Kullanılan bir planlama, program ya da to do list şablonunu kendime göre değiştirmeye imkan sunmalı. İngilizce bir şablon satın alıyorum ama yazıları dahi değiştiremiyorum. Bu çok saçma! 4- Tebeşir, sadece belirli bir çizgi içini boyama, kova gibi farklı kalem seçenekleri ücretsiz veyahut düşük bir ücret karşılığında kullanıma sunulmalı! Çizim yapmak kolaylaşmalı. 5- Canva, Notability ve Adobe Fresco'dan alınması, imrenilmesi, bakarak geliştirilmesi gereken çok şey var. Bundan kaçınılmamalı. Notability şablonlar açısından çok zengin. Ücretlendirme öğrenciye yönelik. Ticari bir kafa ile değil! Canva bir şeyi tasarlamak için çok iyi. Çok fazla kendi içerisinde mekanizmalar mevcut. Adobe Fresco ise ücretsiz bir şekilde istediğim gibi çizim yapabildiğim bir uygulama. Eğer Goodnotes6 bu değişimleri dikkate alacak ise, güncelleme olarak yaptığı şey sayfaya " Home " tuşu eklemekten daha fazla olacak ise bu uygulamayı iade etmekten vaz geçmem mümkün. Ama uygulamanın bu şekilde gelişeceğine dair umudum da yok!

Goodnotes 6 Uygulamasında Not Kaybı Ve Performans Sorunları Yaşıyorum

17 Ekim 18:10