Ali sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2023 19:16

Golden AGE Yalıkavak Bodrum. Otele 11 Eylül 2023 pazartesi giriş yaptık. Sorunlar ilk girişte başladı. Araca otopark yok çantaları indiriyoruz resepsiyona giriş yaptırıyoruz ve biz yemek saatine denk geldik vale asansöre bavulları koydu biz yemeğe iniyoruz deyince tamam o zaman dedi. Bavulları tekrardan resepsiyona indirdi. Sırf para almak için sonrasında 100 TL ödedim bekliyor çünkü Odamıza geçtik sanki 2 km yol var otelle oda arasında resimler attım tahmin edersiniz Kapıyı rüzgar açıyor. Kilitler bozuk kapı aşınmış resimlerde mevcut hepsi Duş telefonluk kireçten su akmıyor Resimde var WC telefon yok saç kurutma kopuk çalışmıyor resimde var Klima elektrik var ama Üflemiyor Bunlar ilk yaşanan olaylar sonrası vahim Yemekler çok kötü çalışanlar üst alt elbiseler kirli yemek döküyor elini üstüne siliyorlar. Bunlara gerçekten gelip görmelisiniz ama gerçek Aqua park hep yaprak dolu her gün yürüme şansınız yok. Ayakla beraber havuza gidiyor bütün Dış WC ler şehirler arası WC gibi çöpler dolu peçeteler yerlerde koku desen öyle Animasyon sahnesi WC lerin hemen yanında kokuşan animasyon izlenmiyor Veeee en büyük sorun. Çalışanlara bir şey sorduğumuzda asla yardımcı olmadılar ve sonuç 0 kimseyle konuşmuyorlar Ötelin önünde cadde var odalar caddeye bakıyor ve otel giriş kapısında set var araçlar yavaşlasın diye o öyle bir ses çıkarıyor. Uyuma dinlenme şansımız sıfır gelip kalanlar bilir çok büyük sorun aslında dinlenmek için Izgara bölümünde her akşam her sabah en az 30 kişi sıra bekliyor yetiştiremiyorlar zaten beklerken kokudan doyuyorsun Her sabah aynı menü. Kalan ürünleri harmanlayıp öğlen veriyorlar. Öğlenden kalanları tekrar harman yapıp akşam yemeği. Afiyet olsun diyorlar gülerek biliyorlar çünkü mutfakta neler döndüğünü Kısaca ben geldim ailemle memnun kalmadık bu yazıyıda okuyan varsa inanın gerçek tek kelime Otelde eğlence ve müzik yok düşünebiliyor musunuz. Akşam 8 den sonra yatacaksın başka çaren yok Oteli alırken alakart restoran aldık. Ama 6 gün boyunca neymiş yer yokmuş param helal değildir size

Ali
Ali
15 Eylül 2023 18:37

Odada zehirli örümcekler geziyor

Buse sonuçtan hiç memnun değil

Golden Age Hotel'de Gürültü, Kötü Yemek Ve İlgisiz Personel Nedeniyle Hayal Kırıklığı

27 Haziran 2025 02:06

02 Ağustos 2024 21:48
Golden AGE Yalıkavak Hijyen Problemi
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 08:25
Golden Age Hotel Hizmet Ve Çalışanlarından Memnun Kalmadık
Tubanur sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2024 11:13
Buket sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 17:06