Gold Termal & Spa (Kahramanmaraş) Gold Termal Kahramanmaraş

12 Temmuz 2023 11:13

Ben de Gold termal den devremülk aldım. Evet bilerek ve isteyerek aldım sömestr devresinin 2. Haftasını normalden daha fazla ücret ödeyerek aldım. 2022 yılında hakkımı kullanmak üzere tesise gittiğimde kaloriferler yanmıyordu niye açmıyorsunuz dedim bana hava şartlarından dolayı kazanların bozuk olduğunu ve oda içindeki klimayı açalım dediler. Klima odayı ısıtmıyordu ayrıca suyun olduğu yerim çok soğuk olduğunu söylediğimizde tesisin daha hazır olmadığını söylediler. Şimdi bana o dönemi satıyorsunuz ve tesise gittiğimde tesisin hazır olmadığını söylüyorsunuz. Ayrı bir deprem felaketi yaşadık hep birlikte çoğu canlarımız ve mallarımız gitti. Evet orası benim malım ve tadilatını yine ben yaptıracağım ama beni arayan arkadaşlara aldığınız 3 adet tadilat teklifini ve tesiste kaç üyenin olduğunu hisse başına ne kadar düştüğünü paylaşın ona göre ödeme yapayım dedim bana sadece 1 tane teklif gönderdiler. Başka da bir şey göndermediler. Ayrıca bu dönemde tehditvari bir şekilde icraya veririz öyle alırız gibi konuşmalar yapıldı ve en sonunda 11.07.2023 tarihinde bir hukuk bürosundan bana icra masrafları falan 15 bin küsur lira olduğunu belirten bir mesaj. Hukuk bürosunu aradığımda ise yıllık aidat ve tadilat masraflarının 10.000 TL olduğunu artı icra masraflarının olduğunu söylediler. Şimdi ben yıllık aidatımı ödemem rağmen tekrar talep ediliyor. Bununla ilgili firma şeffaf olmadığı müddetçe ben bu parayı ödemeyeceğimi hukuk bürosuna da söyledim Gold Termal e de söyledim.

Tuğba
Tuğba

Bizde hiç memnun değiliz bizi de aradılar hisse alan müşteri var satmak ister misiniz diye evet dedik sonra tekrar dönen olmadı icra dosyası atmışlar bize. Kendi kafalarına fiyat biçiyorlar Koca otel bunun hiç mi DASK sigortası yoktu hep... Yazımı onaylanıyor siz ne demek istedim anl

Diler
Diler

Bana tebligat bile göndermişler. İtiraz ettim.

Merhaba İcra itiraz dilekçesi örneği var mı sizde

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Derdin Termal Düzce Düzce Derdin Termal

15 Temmuz 2024 14:02
Mükerrem sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 22:01