Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Globber Bisikletim Bozuk Çıktı

26 Nisan 2024 01:55

Bisikletimizin pedalları boşa dönüyor aldığımız yere yazdık cevap gelmedi. Basit aldığımız bir ürün bile bozuk gelse bir çok firma arkasında duruyor. Bu kadar çok para verip bu bisikleti aldığıma çok pişmanım böyle bir firmanın duyarsız kalması çok tuhaf Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim

Yorumlar (11)

Barış
Barış

Tekerleğin orta kısmında siyah oklar var kırmızı yerdeki okla karşılıklı getirip bastırmanız gerekiyor o şekilde kilitleniyor

Globber Bisikletim Bozuk Çıktı
Tolga
Tolga

Arkadaşlar push yazısına sert bir şekilde basarsanız çözülüyor

Sinem

Globber denince bile cinlerim tepeme çıkıyor. Aynı dertten muzdaripiz, pedallar boşa dönüyor. Keşke bilenler bilmeyenlere anlatıp yardım edebilse. Ama inanın buradan tarif ettiğiniz gibi yapıyorum olmuyor. Yani başta bozuk pedallı bir şey yollayacaklarına ihtimal vermeyip beceremediğimi düşünüyordum. Bir servisi bile yok ya. Ücret karşılığı yaptırmak istiyorum o da yok.

Ömer

Aynı sorunu yaşayan biri olarak çözümü çok kolay bir olaymış. Tekerleğin ortasında duran push yazısındaki üçgen ile tekerin siyah kısmında yer alan üçgeni yan yana getirip kırmızı tuşa basıyorsunuz ve pedaller kilitleniyor. Geçmiş olsun :)

Betül
Betül

Merhaba bisikletin ön tekerinde üzerinde kilit işareti olan bir yer var oraya basmamız gerekiyor o zaman pedallar kilitleniyor açma içinde tam karşısındaki açık kilit semnolünü basmanız gerekiyor

Ömer

Pedal aksamlarını çıkarıp baktınız mı, bizimki de boşa dönüyordu da açınca içinin kırılmış olduğunu gördük

Sinem

Arkadaşların hepsine çok teşekkürler yardımcı olmaya çalıştıkları için. Ama evet tekerlekte sorun varmış, ısabel abbey yardımcı oldu servisleri inceledi ve tekerin komple değişmesi gerektiğini söyledi. Ücrete mukabil yeni teker aldık. Ama satıcı bana doğrudan bu şekilde satmıştı maalesef

Ömer

Anladım. O iki parçadan biri ben de de kırıkta elimizdeki sağlam olan yarım parçalar bir tam yapıyorsa güçlerimizi birleştirebiliriz diye düşündüm

Beyza

Bizde kırık parça yok pedallar boşa dönüyor

Ömer

Nasıl ilerledi süreç bir gelişme var mı, bizde de aynı sorun varda

Beyza

Yok elimizde kaldı muhtemelen bir bisiklet tamircisine göstereceğiz ki tamir olacağını sanmıyorum ilk yazan siz oldunuz öyle söyleyeyim

Youtube sonuçtan hiç memnun değil

02 Nisan 2024 14:20

04 Eylül 2024 11:56