02 Mayıs 2024 16:49

02169950983,03124040641,02129455682 bu telefon numaralarından Bizler u Global Yatırım'dan destek sağlıyoruz ubs Zürih merkezli bir İsviçre bankasıdır. Yatırım uzmanlarımız ile yatırım yapın dendi. Zaten arz alacaktım aracı kurum olarak uzman aracılığı ile kurumsal olarak daha fazla lot alacağım söylendi. Güvenemediğimden büyük para ile girmekte istemedim. 5000 TL söylenen ibana attım. WhatsApp yazışmalarınıda ibanıda ekliyorum. İnternetten u global u araştırdığımda şikayet varda benimle birebir aynı şeyleri yaşayan birinin şikayeti ile karşılaşınca Dekonta baktım alıcının ades bir s daha var. Market tekstil inş. Olması da çok garip geldi. Aradıkları numaraları da Google yazdığımda şüpheli vs uyarılı olduklarını gördüm aradım tek tek kimi Türk Telekom sınırsız internet paketi hakkında bilgi veriyor. Kimi faks sesi veriyor kimi bekleyenler arasında 1790 sıradasın diyor. Danışman dedikleri burada şikayet yazan diğer kişi için Yazıyı yazan kişi herhangi bir fotoğraf paylaşmamış, isim vermemiş, link paylaşmamış diyor WhatsApp'ta. O sebeple linkide paylaşayım dedim.https://uglobalyatirim.com/

Yorumlar (7)

Sen davacı oldunmu

5 bindi benim dava açmadım

Halis

Yok elimde ne varsa aldılar

98400 TL aldılar artık onlara tel açtığımda ulaşılamıyor

Halis

Beni de aynı kişiler aradıı savcıya verdim

Savcıya gıttinmi

Para yollamadın inşallah