Muhammet sonuçtan çok memnun

11 Haziran 2024 01:24

Global Yatırım adlı şirketten sürekli arayarak bir şekilde ikna edip para yatırmamı sağladılar. Sonrasında petrol, altın, gümüş gibi yatırımlar yaparak kar oranını gördük. Tekrar para istediler, daha çok kazanalım diye yine bir miktar yatırdık ama çekmeye geldiğinde parayı çekemiyoruz. Sürekli bir bahane bulup para çekmemizi engelliyorlar. Yani biz mağduriyet yaşadık, sizler yaşamayın.

10 Temmuz 2024 15:35

Global yatırım danışmanlık ve investing şirketi bu gibi farklı isimler adı altında sizleri arayıp sizlere daha iyi para kazandırmayı Avrupa Asya Amerika borsalarında işlem yapacağız güzel paralar kazanacağız diye vaat eden.  İlk önce küçük para yatırmanızı isterler sonra hafif kazanç gösterirler sonra büyük paralar isterler sizi inandırmak için ikna ederler ama size bir kuruş dahi geri vermezler. Para çekmek istediğinizde artık sizi pasife alırlar işlem yaptırmazlar eliniz kolunuz bağlı kalır. Ben mağduriyet yaşadım sizlerinde mağduriyet yaşamanızı istemiyorum. Ben gerekli yerlere başvurumu yapıyorum hukuki süreç nasıl işler hayırlısı diyorum.

10 Temmuz 2024 15:23

Global yatırım danışmanlık ve investing şirketi bu gibi farklı isimler adı altında sizleri arayıp sizlere daha iyi para kazandırmayı Avrupa Asya Amerika borsalarında işlem yapacağız güzel paralar kazanacağız diye vaat eden. İlk önce küçük para yatırmanızı isterler sonra hafif kazanç gösterirler sonra büyük paralar isterler sizi inandırmak için ikna ederler ama size bir kuruş dahi geri vermezler. Para çekmek istediğinizde artık sizi pasife alırlar işlem yaptırmazlar eliniz kolunuz bağlı kalır. Ben mağduriyet yaşadım sizlerinde mağduriyet yaşamanızı istemiyorum.  Ben gerekli yerlere başvurumu yapıyorum hukuki süreç nasıl işler hayırlısı diyorum. Devletimiz böyle şirketleri Türkiye de insanları kandırmasına nasıl müsaade eder bilmiyorum. Sizi arayan numaralar ya Ankara kodlu ya da İstanbul kodlu oluyor yatırım Danışmanı diye kendilerini tanıtıyorlar dikkatli olalım arkadaşlar.

05 Temmuz 2024 14:38

Global yatırım danışmanlık ve investing şirketi bu gibi farklı isimler adı altında sizleri arayıp sizlere daha iyi para kazandırmayı Avrupa Asya Amerika borsalarında işlem yapacağız güzel paralar kazanacağız diye vaat eden. İlk önce küçük para yatırmanızı isterler sonra hafif kazanç gösterirler sonra büyük paralar isterler sizi inandırmak için ikna ederler ama size bir kuruş dahi geri vermezler. Para çekmek istediğinizde artık sizi pasife alırlar işlem yaptırmazlar eliniz kolunuz bağlı kalır. Ben mağduriyet yaşadım sizlerinde mağduriyet yaşamanızı istemiyorum. Ben gerekli yerlere başvurumu yapıyorum hukuki süreç nasıl işler hayırlısı diyorum. Devletimiz böyle şirketleri Türkiye de insanları kandırmasına nasıl müsaade eder bilmiyorum.

Muhammet
Muhammet
11 Haziran 2024 17:59

Teşekkürler ediyorum inşallah sonucunda mutlu gelişmeler olur

04 Temmuz 2024 17:14
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 02:49

Global Yatırım Holding Forex Mağduru Paranızı İade Etmezler

31 Temmuz 2024 22:08
Seher sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 16:43
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 01:27