Merve sonuçtan hiç memnun değil

Global Bilgi İşime Geri Dönemiyorum

Global Bilgi İşime Geri Dönemiyorum
17 Nisan 2024 16:19

Merhabalar. 24.08.2022 tarihinde Turkcell Global Bilgi a. Ş' de müşteri hizmetleri konumunda çalışmaya başladım. Ailevi sağlık sorunu nedenim ile üstlerime bildirmemin ardından 31.05.2023 tarihinde işten ayrılmak durumunda kaldım. İş yerimden ayrılır iken tekrar dönmek istediğimde bana kapılarını açacaklarını gerekirse işime devam edebileceğimi belirttiler. Ailevi sağlık sorunumun sonuç almasının akabinde tekrar dönmek istediğimi belirten bir istek üzerine talepte bulundum. İzmir ana merkezli yerden aranıp kişisel bilgilerim istendi ardından herhangi bir sonuç çıkmamak üzere sessizliğe bürünüldü. Severek çalıştığım iş yerime tekrar dönüş yapmak istediğim için gerekli birçok yetkili ile sosyal medya üzerinden iletişime geçmeye çalıştım kimse yardımcı olmadı. Kurumun sosyal medya hesaplarından konu ile alakalı destek istedim ancak onlarda sessiz kaldılar. Diyarbakır ana merkezli kurum müdürü yardımcı olabileceğini söyleyip herhangi bir yardımda bulunmamasıyla birlikte mail adresime başvurumun olumsuz değerlendirildiği ihtiyaç duyulursa iletişime geçileceği söylendi. 24 yaşında genç bir işsiz olarak sevdiğim mesleğimi kurumsal şirket ile yürütmek isterken hiçbir istihdam yardımı sağlanmadı ve yarı yolda bırakıldım. Konu ile alakalı desteğinizi bekler iyi çalışmalar dilerim

Tarkan
Şikayeti Çözüldü

Ben de benzer sıkıntılar içindeyim eğer sana dönüş yapıldıysa bilgi verir misin teşekkür ederim

Aleyna

Merhaba merve acaba sonuç ne oldu çok merak ediyorum paylaşabilir misin aynı sureci ben de yaşıyorum :(

Recep

En son ayrıldığın takım liderin büyük ihtimalle olumsuz feed back vermiş olabilir. 2. Alımlar genelde zor oluyor zaten

Evden Çalışma Sözünün Tutulmaması Ve Haksız Uyarı Verilmesi

06 Temmuz 19:29