Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

GKM Forex GKM Yatırımda Yaşanan Hayal Kırıklığı

18 Kasım 2024 14:33

GKM yatırım mağduruyum. Bir buçuk yıl boyunca GKM yatırım tarafından e** y. Tarafından sürekli arandım, forex yatırımla ilgili bilgiler paylaştı. N** hanım, şöyle kar ediyoruz, böyle kar ediyoruz dedi. Hatta başka bir firmada yaşadığım sorunu ilettim, bana yol gösterdi. İşlem açmayın, yoksa paranızı zor alırsınız dedi. Ertesi günlerde bana mesaj atarak, 'paranızı aldınız mı, almadınız mı?

Ne zaman isterseniz bana ulaşabilirsiniz' dedi. Hatta şunu da söyledi: 'ben geç saatte uyuyorum, kafanıza finansla alakalı bir şey takılırsa arayabilirsiniz.' velhasıl, ikna etti. Yanıltıcı beyanlarda bulunuldu. Hesap açtırdı, önce 100 dolar gönderdim, ilk işlemi kazandırıyorlar. Sonra bir tane uzmana yönlendirdiler, o da benden başka hesaplarınız var mı, ben size kazandırırız, yüzde elli en az dedi. Ben de inandım, 103 bin gönderdim.

Parayı gönderir göndermez artık ilgilenmediler. İşlemlerimi ters işlem açtırıp hep kırmızı oldu. Hep ana paradan eksi göründü. Ben ısrarla 'işlem açmayacağım, hep eksiye gidiyor' dememe rağmen, 'ilave yapalım, yoksa batacağız' yazışmalar var. Zaten ilk görüştüğüm kişi, hesabım eksiye düştükten sonra telefonlarıma, mesajlarıma cevap vermedi.

Öyle samimi konuşurlar ki evinizi sattırırlar. Bu sabah e** denen, ocağıma incir ağacını diken kişiyi aradım, telefonlara çıkmadı, mesajlarıma cevap vermedi. Her gün buraya yazacağım, gerekli mercilere başvuracağım. İnsanlar bilgilensin, benim canım yandı, sizlerinki yanmasın. Bugün tekrar aranıldım, hesabı kurtarmamız için tekrar para yatırın denildi, m** y. Tarafından. Mağduriyetim giderilene kadar her gün yazacağım.

21 Kasım 2024 11:09

GKM forex yatırımı avukatı olarak kendini tanıtan gerçekte öyle biri olmadığını biliyorum rahatsız ediliyorum bu sabah tehdit edildim buraya yazmamam gerektiğini yasal başvuru yapın evet yasal tabii ki yapıldı ama burayı milyonlar okuyor başkaları yanılmasın diye yazıyorum bana diyor ki zarar ettiniz kardeşim bu işlemleri ben yapmadım mesajlar duruyor ısrarla bu işlemi açın diyen E*** B*** ayrıca ben haksızsam burada o kadar şikayet var işi gücü bırakıp beni sindirmeye çalışıyorlar her gün yazacağım bilginiz olsun mağduriyetim giderilene kadar

19 Kasım 2024 19:16

GKM forex yatırımı müşteri elemanları tarafından sürekli aranılıp sisteme dahil edildim 107 bin liramı sıfırladılar diğer şikayetlerim de detaylı yazdım mağduriyetim giderilene kadar yazacağım burayı okuyanlar sizi arayan bu numaralara cevap vermeyin ilk önce 0216 ile başlayan sonra Cep telefonları ile arayıp sizi sisteme dahil ediyorlar tatlı tatlı konuşup sizi ikna ederler yatırım hesaplarınız varsa biz daha çok kazandırırız en az yüzde elli diyen kişi şu an diyor kar da olur zarar da evet kar olur zarar da ama paramı sıfırlamak olmaz nasıl bir uzmansın ters işlem yaparak buharlaştırdı paramı ben bu işten anlamadığımı fazla riskli işlemlere girmek istemediğimi belirtmeme rağmen beni yanılttı

18 Kasım 2024 16:42

Hiçbir gelişme olmadı beklemekteyim ne arayan ne soran ne de mesajlarıma cevap veren var

profile profile profile
19 Kasım 2024 09:37

Dün beni arayıp e*** y*** sözde müdürleriymiş siz mağdur değilsiniz size şöyle bir destek verebiliriz hesabınız sıfırlandığı için size ucuza dolar satabiliriz para yatırın diğer uzman e*** b*** batan hesabınızı geri kazanmak için para yatırın sizde para vardır diyerek rahatsız edildim paramı iade edene kadar buraya yazacağım bilginiz olsun

20 Kasım 2024 18:31

Bugün beni sisteme dahil eden kişiyi aradım cevap vermedi mesaj yazdım cevap vermedi hani diyorlar ya bizim hatamız yok bu bir kar zarar işidir uzman ile konuşurken siz bu pariteden kar etmişsiniz yani altı tane işlem açmış beş tanesi eksi 4000 adam bir işlem de artı 40 ona odaklanıyor taktik bunlar manipüle etmek bir de fark ettiyseniz sizi konuşturmuyorlar bastırmak için pişman olmamak GKM yatırım E*** Y***'A attığım mesajlarımı paylaşıyorum E*** B*** da hesabımı sıfırladı battık N*** hanım dedi

21 Kasım 2024 14:57 (Şikayetten 3 gün sonra)
21 Kasım 2024 15:11

Kopyala yapıştır cevaplar verilmiştir buradaki herkes size göre haksız bilerek paramı sıfırladınız madam iyi bir kurumsunuz paramın hepsini neden riske attınız

21 Kasım 2024 15:14

WhatsApp yazışmalarımız vardır uzman sembol gönderdi bunları girin denildi amacım burada milyonlar burayı okusun

21 Kasım 2024 16:00

İnsanları nasıl etkilediğini yazayım yatırım uzmanı E*** B*** bana başka hesaplarınız varsa size kazandırırım biz uluslararası ödüllü firmayız diyerek benim yanılmama sebep olmuştur alo dediğiniz an eviniz satılır o kadar diyeyim

22 Kasım 2024 09:51

Uzman bana başka hesabınız varsa size kazandırırım dediğinde ben de bir bu yüz doları değerlendirelim bir sonraki işlemleri görelim dediğimde biz uluslararası ödüllllüüü firmayız diyerek ben size kazandırırım sözlerle benim mağdur olamama sebep olmuştur E*** B*** hiçbir şeyden anlamadığım mesajlarım duruyor mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

Enes sonuçtan hiç memnun değil

GKM Forex GKM Yatırım (Global Kapital Markets) Tarafından Mağdur Edildim

27 Eylül 2023 19:40
İlyas sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

GKM Forex Uzman Yönlendirmesiyle Yatırımda Tüm Paramı Kaybettim

13 Mayıs 2025 00:12
GKM Forex Uzman Yönlendirmesiyle Yatırımda Tüm Paramı Kaybettim
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2025 23:31

GKM Forex İle Yaşadığım Mağduriyet Ve Kayıplar