Sena sonuçtan hiç memnun değil

Fişekhane Gizia Brasserie Mi Bir Daha Asla!

25 Nisan 2023 13:24

Fişekhane şubesinde dün akşam yaşadığım olumsuz bir deneyimi paylaşmak istiyorum. Arkadaşlarımız ile gideceğiz özel bir gece için rezervasyon yaptırmama rağmen bize mekan içerisindeki en kötü masayı vermeleri ile geceye kötü başladık. Üstelik mekanın yarısının boş olması, rezerve edilmeyen masaların rezerve edilmiş gibi gösterilmeye çalışılması ve sanki karşılarında çocuk varmış gibi oturmak istediğimiz masa için ''o masayı her akşam rezerve eden biri var'' denilip o masanın tüm akşam boyunca boş kalması ve biz kalkarken halen boş olması da gerçekten bize karşı yapılmış büyük bir terbiyesizlikti.

Mekan ile ilgili başka basit bir problem yaşadığımızda ise yetkili kişinin sadece bizi dinleyip peki deyip gitmesi ise müşteri memnuniyetine vermiş oldukları önemi gösteriyor. Sanırım yabancı olmadığımız için pek kaile alınmadık! Yediğimiz yemekler fiyat/performansın bayağı altında kaldı. Özellikle yediğim Viyana usulü Şinitzel oldukça kötüydü. Masamıza servis yapan garsonlar kibardı gecenin tek iyi yanı bu oldu. Yalnız belirtmeden geçemeyeceğim ertesi sabah tüm arkadaşlarım ve ben büyük bir mide rahatsızlığı yaşadık ve neredeyse hastaneye gitmek durumunda kalacaktım. Bu sebeple yediğim yemeklerle alakalı da bir problem olduğunu düşünüyorum. Verdiğim yüksek ücrete göre yaşadığım en kötü deneyimlerimden biriydi.

Özden sonuçtan hiç memnun değil

Gizia Brasserie Restoranda Görülmemiş Saygısızlık Ve Skandal Muamele

21 Temmuz 2025 11:37