Gizem Macit Beauty Pişmanlığı, Mağdur Edildim

15 Ağustos 2023 13:277.395

Gizem macit beauty Ataköy nivo da dudak renklendirme işlemi için gittim. İşlemi yaptı fakat olmadı. Dudaklarımın renk almadığını söylediler ve para aldılar yapamadıkları işleme, temizlik hijyen desen sıfır. Çok kötü denetlendiğini düşünmüyorum.
Bekleyip başka bir merkeze yaptırdım, gayet iyi. Tam istediğim gibi oldu. Boyalarım kalitesiz demiyor da, dudaklarınız boya almıyor, yalanını söylüyorlar. Ben gidip mağdur oldum.

1 Kasım 2023 21:58

Bende hiç sonuç alamadım kullandıkları boya kalitesiz. Ve boyanın tutmama ihtimali var ise bunu başta anlatmıyorlar. Parayı aldıktan sonra %30 tutarmış da falan filan saçmalığı işte yerseniz kaba tabiriyle. Bu arada hiç tutmuyor hiçbir renk yok bende

6 Eylül 2023 14:06

Naz hanım dudak renklendirme işlemi tek seansta tutan bir işlem değil ilk seansta boyayı sadece %30 oranında alır üstelik dudak ıslak bir bölge, hem de ilk cilt boyayı tanımadığından toksik bir madde olarak algılayıp atabildiği kadar atar, rötuşta artık tanıdığı için tamamlanır siz rötuş yaptırmadınız bile kaldı ki bazı dudaklarda pigment eksikliği olur işlem daha zor tutar bazı dudaklardada aksine pigment fazladır ve kolayca tutar diğer merkezde yaptırdığınız işleme gelince ilk seansta hemen tuttuysa dövme boyası kullanmışlardır size geçmiş olsun umarım pişman olmazsınız

21 Ağustos 2025 00:23758

11 Ağustos'ta Gizem Macit Beauty'nin Üniversite Mahallesi Hilal Sokak'taki şubesinde ipek kirpik, manikür jel güçlendirm...