Gesmoda Butik İadeyi Kabul Etmiyor!

24 Temmuz 2023 11:32

gesmoda.com sitesinden alınan elbiseleri iade yapmıyor. Beden ve model sıkıntısı yaşadım. İade etmek istiyorum. Değişim mümkün sadece iade kabul etmiyoruz diyorlar. Instagram'da bile bunun yasak olduğunu bilen insanlarız resmen karşılarındaki konuştukları insanları saf zannedip satış sözleşmesini okumadınız mı diyorlar? Kaç kişiyi bu şekilde yanılttınız siz?

Mesafeli satış sözleşmeleri öyleymiş yazıyormuş vs. Kanun yönetmelik bilmiyoruz sanki. Kafalarına göre hüküm eklemişler günlük giyilecek tarzda elbiseleri bile abiye kategorisinde satıp sonra da iade yok diyorlar. Derhal Hakem Heyeti'ne başvurdum her yere de şikayet edeceğim.

Bu marka Trendyol'da da satış yapıyor orada bir güzel iade edebiliyoruz. Sitelerinden aldık mı yandık. Bu kadar tezatlar resmen paramızı iade yapmayıp süreci uzatıp paramızı değerlendiren bir site şikayetçiyim. Tüketici Hakları'na da başvuracağım. Yazışmalarımız zaten asla çözücü değil, telefon başındaki arkadaşın kargo çalışma saatlerinden haberi yok 3 gün diyor iş günü denen bir şey var. Bu marka kapatılmalı online sayfalarında siparişlerim sekmesi diye bir şey yok. Hem tüketici ve müşteri haklarından bu kadar bihaber hem de hala nasıl ayakta duruyor bu firma hayret! Yazışmaları da ekte paylaşıyorum.

Duygu sonuçtan memnun

31 Mayıs 2023 20:38
"Elif hanım arayarak iletişime geçti ve ürünlerimin iadesi sağlandı kibar ve ilgiliydi kendisine teşekkür ederim, biraz geç bir dönüş oldu Hakem Heyeti'ne de başvurmuştum ancak iadem sağlandığı için memnunum"
Şadiye sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 02:31

Gesmoda Butik Gesmoda İade Almıyor