Nar Ev Aletleri A. Ş Mağduriyetimi Gidersin

26 Nisan 2024 02:23

19.08.2022 tarihinde D&R mağazasından 599 TL karşılığında almış olduğum Boot marka FW-H85B Elektrikli Kick Scooter 350 W siyah scooter'ım E3 E4 hatası vermesi nedeniyle 13.12.2023 saat 11:27'de MNG Kargo Zeybek şubesine düzgün bir paketleme ve orijinal kutusu içerisinde, garanti belgesi ve faturası ile birlikte servise yolladım. Aradan 15-20 iş günü geçmesine rağmen herhangi bir cevap alamadım ve firmayı aradım. Firmadan ürünü sorgulattığımda, cihazın hala işlem sırası beklediğini ve bana kısa sürede dönüleceği bilgisini verdiler. Ancak cihazın ekran kısmının kopuk olduğunu ve ekranın zarar gördüğünü, display arızası olduğunu söyleyip benden 1000 TL ücret talep ettiler. Ben de sorunun benden kaynaklanmadığını, sağlam bir şekilde paketleyip kargoya verdiğimi söylesem de, ürünün bu şekilde geldiğini belirttim. 'Neden tutanak tutturmadınız?' diye sorduğumda ise herhangi bir cevap alamadım. Ürünü bana kullanılamayacak halde, orijinal kutusu paramparça bir şekilde geri yolladılar ve beni 3-5 aydır mağdur ettiler. Sorunun en kısa zamanda çözülmesini ve ürünün yenisiyle değiştirilmesini talep ediyorum. Kurumsal bir firmanın bu şekilde insanları mağdur etmesinin bir anlamı olmadığını düşünüyorum.

30 Eylül 2024 12:11

24 Temmuz 2023 21:37
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 20:40

04 Aralık 2023 10:24
YDS Boots Satış Sonrası Hizmet
Necmi sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 11:11