Gaziantep Sistemli Marketler Çalışanlarından Şikayetçiyim

07 Haziran 2024 19:59

Züccaciye ürünlerinde iade olmadığını iddia ettiler. 7 Haziran saat 6 civarı Sistemli Market Fıstıklık şubesinden bardak aldım. Eve geldiğimde yanlış desenli olanını aldığımı fark ettim. Üründe hiçbir hasar yoktu, buna ek olarak fişim de vardı. Ancak sözde müdür hanım, züccaciye ürünlerinde iade olmadığını söyledi. Ayrıca üstten konuşarak 'Ben sana alırken bakarak al dedim' dedi. Böyle bir prosedür olamaz. İade hakkım var ve ürünü iade ettim. Ancak her seferinde her konuda sürekli böyle sorun çıkarıp kafalarından kural uyguluyorlar. Market içinde kurumsal bir hava yok. Çalışanlar ve yöneticiler çok laubali davranıyorlar, müşteriye karşı nasıl bir üslupla konuşmaları gerektiğini bilmiyorlar, geleni geçeni azarlıyorlar. 'Market içinde yol olarak kullanmayınız' diye bir yazı asmışlar. Anlıyorum, güvenlik amaçlı bir uygulama. Ancak bazen insanların önünü kesip sorguya çekiyorlar, elinde ürün olmamasına rağmen. Eğer elimde ürün yoksa herhangi bir güvenlik sorunu teşkil etmediğim için önümü kesip bana hesap sorup azarlama hakları da olmuyor. Ancak anlaşılan o ki mağaza yeterince denetlenmiyor. Çünkü bütün çalışanlar babasının dükkanıymış gibi davranıyorlar.

Özkaraca AVM Ürün İadesi Ve Değişim

11 Eylül 2023 16:39

09 Temmuz 2023 22:32
Çağdaş Marketler Müdür Diye Düşündüğüm Yetkili Kişi Beni Marketten Bağırarak Kovdu!

27 Mart 2024 18:25

11 Aralık 2024 22:53
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 15:54