Gazi Üniversitesi Hastanesi Hastanesi Personelin Bağırıp Çağırması

15 Nisan 2023 17:58

Gazi Üniversitesi Hastanesi ortopedi yataklı servisteki temizlik personeli s***s**'a ameliyata giden hastanın yatağını değiştirmesi için ricada bulundum. Kendisi "ameliyattan gelince yaparız" diye geçiştirdi. Hasta kilolu ve enfeksiyon kaptığı için tekrar hastaneye yatmıştır. "çarşafları ver ben değiştireyim" dedim. Yani, bu insanlar görevlerini yapmayacaklarsa, personel odasında oturmak ve telefonla oynamak için mi maaş almaktadırlar? Hadi bu zaten sıkıntılı bir şey iken, kendisi koridora çıkıp avazı çıktığı kadar bağırıp suç bastırmaya çalışmaktadır. Bir bayana yapılmaması gereken tavır sergilemiştir. Umarım yetkililer bu durumla ilgilenir ve haksız kazanç sağlanmaz vatandaşlar üzerinden.

Bahar
Bahar

Emes hastasıyım gazi hastanesinde 13 gün yattım abonen kullanmaya başladım 12 yıldır avonex kullanıyorum ilacı kullanmaya başlayınca eve MS hemşiresi geldi ilk iğnemi yaptı eğitimi verdi 5 yıl düzenli aralıklarla arandım sonra hemşirem aradı bizim görevimiz bitti artık sizi aramayacağız dedi gerçekten MS hemşireleri araması kalktı mı bir arkadaşım beni arıyorlar dedi lütfen beni aydınlatır mısınız bekliyorum

Beyzanur sonuçtan hiç memnun değil

Ameliyatımı Gerçekleştiren Doktorun Farklı Çıkması Ve İlgisizlik

25 Mayıs 2025 01:41