26 Şubat 2024 09:41

Şimdi buraya atacağım resimde 'Black' adlı kişi benim ve üç arkadaşımın paneline yüklenmiş ve oyunu oynayamadık; oyun sürekli dondu. Takıma yeni birini alınca severek oynadığımız oyunu bu kişi yüzünden oynayamadık ve şikayetçiyiz. Bu kişinin hesabının kapatılmasını talep ediyoruz. Sev aldığı için bunu yaptığını söyledi. Biz de onu takıma aldık. Bu konuda sizden yardım talep ediyoruz. Kişiyle başka bir sorunumuz yok. Diğer arkadaşlarım da şikayetçi. 'Solo Türk' adını kullanan benim; profilimde donmalar ve yazı hataları var. Lütfen Allah rızası için bana yardım edin.

26 Şubat 2024 22:53

Bu şikayet ed gim kişiye gergini acil yapar mısınız oyunun dosyası ile oynadığını itiraf ed di sürekli para ver size bırakım oynayın diyor bu kişinin ceza almasını ve oyundan men edilmesini istiyorum csm umut bu kişi altta resim paylaşıyorum bakın gergini yapın

26 Şubat 2024 22:47

Şikayetimle alakalı bizim oyun oynamamıza engel olan kişi itiraf ed di ben panel açıyorum dedi eğer para verirseniz sizle uras mam dedi oyunun dosyaları ile oynadığını itiraf ed di bu şahıs bizden para istiyor vermeseniz siz rahat vermem dedi aşağıda belirtilen resimde iğdesi var csm umut denen kişi bize sizi oynatmam para vermezseniz diyor

26 Şubat 2024 22:42

Benim şikayetime yenisini ekliyorum bizim oyuna müdahale eden kişiyi konuşturduk ben yapıyorum diye dile getirdi ve paneli yap tını iti raf etti ve oyunun dosyaları ile oynadığını ve bizden eğer para verirseniz size panel yapmam dedi arkadaş larımdan da istedi başımız dert de lütfen gereğini yapın bizi kurtarın eğer yapmazsanız biz bu oyunu bırakacağız arz ederim resimde attığım şahıs cam umut bu kişi bize devamlı müdahale ediyor sürekli para istiyor

Barış sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2024 22:44

30 Aralık 2023 01:55
Pasa sonuçtan memnun değil

22 Haziran 2024 04:17

Oyun Panelleri Yüzünden Oynayamıyoruz

15 Mart 2025 05:14
Azimenur sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 19:25